Tortur, danmark

For å «redde sin ære» kidnappet en 54 år gammel «dansk» mann, med hjelp av sin sønn, en 22 år gammel dansk gutt, for deretter å grovt torturere og voldta ham i timevis.

Det 22 år gamle danske offeret hadde et forhold til 54-åringens datter, og dette førte til at 54-åringen og hans sønn la en felle hvor de kidnappet gutten for å bruke ham til å få utløp for sitt hat.

Offeret ble blant annet voldtatt, dynket i bensin og truet med å bli brent levende, og utsatt for falske henrettelser med pistol. Den grove torturen varte i 2 timer.

54-åringen og hans sønn får begge en «straff» på kun 5 år i fengsel.

Norsk mainstream-media har, såvidt vi kan se, valgt å ikke omtale denne saken.

Kilde: Pamela Geller, via Århus Stiftstidende

ektenyheter

212 KOMMENTARER

 1. Det er vel ikke akkurat ukjent at muslimske innvandrere til Norden ikke vil at deres døtre skal blande seg med etniske skandinavere. Og det er heller ikke noe vanlig syn å se norske gutter som er kjæreste med muslimske jenter.
  Og Erna fortsetter å prate om integrering.

 2. Den muslimske invasjone har vært en tragedie for europa, og det er ikke tvil om a muslimene er voldelige på tross av at de fleste bærer en vennlig maske.

  Det skal imidlertid ikke mye til før muslimene kaster av seg den vennlige maskem, og hatet kommer til syne.

  Selv vanlige og «fredelige» muslimer kan når som helst bli mordere pga oppfordringene til vold i koranen.

  Men islam og muslimer er ikke vårt eneste problem,.

  Jeg har før snakket om «makthaverne» som står bak den muslimske invasjonen av europa, og the bilderberg group er en del av dette skjulte nettverket.

  Årets bilderbergmøte pågår nå, og dette er noe ekte nyheter burde dekke, for dette EKTE nytheter, som media ikke dekker, for de er med på dette selv.
  http://bilderbergmeetings.org/

  Møtet er stort og med mange deltakere fra hele verden, så alle avisene i Norge kan ikke sende sin representant, så de sender en felles representant. Det samme gjelder politilere og store bedrifter i landet.

  På årets møte deltar disse fra Norge, inkl Jens Stoltenbeg som deltar fordi han er sjef i NATO.

  Brandtzæg,
  Svein Richard (NOR), President and CEO, Norsk Hydro ASA

  Clemet,
  Kristin (NOR), CEO, Civita

  Alstadheim, Kjetil B. (NOR), Political Editor, Dagens
  Næringsliv

  Stoltenberg, Jens (INT), Secretary General, NATO

  Her er den offisielle listen over deltakere.
  http://bilderbergmeetings.org/participants.html

  Som regel så er det også flere som deltar men som ikke står på listen.

 3. Da går jeg åt skogen, men først vil jeg klare opp i et par ting : beklager at jeg har holdt dere for narr. Jorda er selvfølgelig kulerund, eller den buler litt ut ved ekvator. Jeg beklager på det sterkeste til de etterlatte av Holocaust, det fant selvfølgelig sted under 2.verdenskrig og det var grusomt. Til slutt så beklager jeg til USA og dets astronauter, vi har jo vært på månen og skal nå videre til Mars.
  Og dette med de som står bak de som står bak de som står bak, er RENE bullshittet.

  Det eneste vi kan enes om er disse jævla muslimene. Det er PAKK av verste sort. Få de til HELVETE ut av Norge og Europa.
  HEJ DÅ!! Vi disqussest når vinteren settes inn.

 4. Moderator : vennligst fjern Kurt O Fittje fra EN og Disqus. Vedkommende truer med vold og er ufin i debattformen. Vedkommende er også rasistisk og diskriminerende mot homofile, overvektige og religiøse. Vedkommende er rett og slett et destruktiv element som er med på å bryte ned Ekte Nyheter.