Japansk politi sliter med å finne ting å gjøre

Mens Londons såkalt “moderate” muslimske borgermester sier at terrorisme er noe man må forvente når man lever i en storby, sliter japansk politi med å finne noe å gjøre.

Japans kriminalitet har konsekvent sunket i 13 år. Landet har kun 0,3 mord pr. 100.000 innbygger, noe som er blant det laveste i hele verden (andre øst-asiatiske land, som Singapore og Sør-Korea, er også helt på bunnen av listen).

Nå har japansk politi så lite å gjøre at 5 politimenn kom til unnsetning da en kvinne sa ifra om at noen hadde stjålet fra tørkestativet hennes.

Kilde: Economist

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Whopper Cheese

  Japanerne har andre ting å streve med. De er blant annet kamikaze hele gjengen og ta livet sitt over en lav sko.

  Terrorisme derimot slipper de.

  • Jon Rossing

   Bedre at de tar sitt eget liv enn andres om de føler at verden butter litt imot.

   • Whopper Cheese

    SEFF

 • Kurt O Fittje

  Japan er et godt mono-etnisk samfunn som alltid har visst å ta vare på eget folk og rike. Et eksempel til etterfølgelse!

  Norge var også et mono-etnisk samfunn, dvs et land som tilhørte hvite nordmenn. Ekte nordmenn er hvite menn med aner minst 300-år tilbake i Norge! Vi i Fittje-slekta er ekte nordmenn!

  Dessverre så herjer femtekolonne degenererte nordmenn i riket. Dagens pk-myndigheter gjør sitt beste for å spre ødeleggende multikultur og å innføre sataniske islam.

  En gang var vi som Japan, et stolt og uavhengig folk i vårt eget land. I dag er minnet om det ekte Norge dessverre bare støv og gulnede albumbilder kun gamalt folk har i kommodeskuffen. Ute i gatene herjer morderiske islam!

 • Det kan vel ikke ha noe å gjøre med at Japan tok inn totalt …. var det 27 muslimer? Da blir det bare noen få voldtekter, men lite terror.

 • Nikolai Iversen

  Japan.. Håper det forblir seg selv for alltid.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!