Japan
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Mens Londons såkalt «moderate» muslimske borgermester sier at terrorisme er noe man må forvente når man lever i en storby, sliter japansk politi med å finne noe å gjøre.

Japans kriminalitet har konsekvent sunket i 13 år. Landet har kun 0,3 mord pr. 100.000 innbygger, noe som er blant det laveste i hele verden (andre øst-asiatiske land, som Singapore og Sør-Korea, er også helt på bunnen av listen).

Nå har japansk politi så lite å gjøre at 5 politimenn kom til unnsetning da en kvinne sa ifra om at noen hadde stjålet fra tørkestativet hennes.

Kilde: Economist

 

ektenyheter

6 KOMMENTARER

  1. Japan er et godt mono-etnisk samfunn som alltid har visst å ta vare på eget folk og rike. Et eksempel til etterfølgelse!

    Norge var også et mono-etnisk samfunn, dvs et land som tilhørte hvite nordmenn. Ekte nordmenn er hvite menn med aner minst 300-år tilbake i Norge! Vi i Fittje-slekta er ekte nordmenn!

    Dessverre så herjer femtekolonne degenererte nordmenn i riket. Dagens pk-myndigheter gjør sitt beste for å spre ødeleggende multikultur og å innføre sataniske islam.

    En gang var vi som Japan, et stolt og uavhengig folk i vårt eget land. I dag er minnet om det ekte Norge dessverre bare støv og gulnede albumbilder kun gamalt folk har i kommodeskuffen. Ute i gatene herjer morderiske islam!