Identitærbevegelsen har på tre uker samlet inn over 50 000 Euro (473 000NOK) til sitt «Defend Europe«-prosjekt. Pengene vil bli brukt til å utstyre og bemanne en båt for å ta opp kampen mot menneskesmuglere og NGO-er i Middelhavet.

Aktivister fra Identitærbevegelsen aksjonert for få uker siden mot skipet „AQUARIUS” fra NGO-en “SOS MEDITERRANE” for å hindre dem i å sette seil. I etterkant av aksjoner annonsere de at det kun var en test og at de ønsket å skalere opp.

Video fra Identitærbevegelsen sin aksjon ved haven i Catania i Italia.

Identitærbevegelsen sin aksjon mot NGO-trafikken i Middelhavet 12 mai fikk mye oppmerksomhet i Italia, Tyskland, og UK men på tross av den offentlige debatten om Siem Pilot sin skytteltrafikk i Middelhavet har ingen større norske medier omtalt saken foruten document.no som også har dekket temaet om samarbeidet mellom NGO-er og menneskesmuglere fyldig.

Støtte og kritikk fra uventet hold.

Frilansjournalisten Laura Southern dekket aksjonen mot NGO-trafikken med stor entusiasme og har i ettertid forsvart sin deltagelse.

 

Paul Joseph Watson valgte derimot å kritisere Identitærbevegelsen ved å kalle deres aksjon nytteløs og sa at aksjonistene var «Identitære SJWs». Ikke uventete kom en av lederne i Identitærbevegelsen, Martin Sellner, med et raskt tilsvar.

 

Ekte Nyheter følger Identitærbevegelsen og situasjonen i Middelhavet.

26 KOMMENTARER

  1. Det eneste som hjelper her er vel å senke alle skip som driver menneskesmugling når de er i internasjonalt farvann.

  2. Norge har jo 5 skip som er velegnet til den slags, 5 fregatter som kostet 4 milliarder pr stk av skattebetalerenes penger.
    Om disse fregattene ikke skal brukes til å forsvare Norge og Nato mot inntrengere så skjønner jeg ikke helt hva de skal brukes til.

  3. Nå sitter Kurt O Fittje hjemme og vet ikke sin arme råd. Hen er utestengt fra EN og har ikke anelse om hvordan komme seg inn igjen. Der finnes en enkel løsning Fittje men den vil jeg ikke gi deg. Alt jeg vil si er : FUCK OFF 😉

  4. Jeg skal innrømme det. Jeg liker gutter. Det har jeg alltid gjort, men kom ikke ut av skapet før jeg var 32.Jeg tenner spesielt på unge gutter av Midtøsten opprinnelse, men jeg går ikke av veien for en hard senegaleser 😉

  5. Jeg liker trusesnickersen, men han er vel bare en gammel gris, fysjom vysjom ha deg vekk ditt infantile spøkelse

Comments are closed.