På tross av at lederen av Frontex tidligere har påpekt at ulike NGO-er bidrar til å oppmuntre menneskesmuglerne og at den norske regjeringen vet at migrantene ikke har krav på beskyttelse, fortsetter norske skattebetalere å finansiere ferjetrafikken over Middelhavet. I dette kaoset fremstår nå Identitærbevegelsen med sine aksjoner mot menneskesmuglerne som Europas førstelinjeforsvar.

På samme måte som USA så på Storbritannia som førstelinje mot Nazi-Tyskland, og mange europeere ser på Israel som førstelinje mot et ekspansivt Islam, fremstår nå Identitærbevegelsen i stadig større grad som en avantgarde mot den fremmedkulturelle masseinnvandring over Middelhavet.

Historisk folkevandring

Vi er nå vitne til en av de største folkevandringene i menneskehetens historie. Ekte Nyheter rapporterte i februar at hemmeligstemplede dokumenter fra tyske sikkerhetsmyndigheter avslørte at seks millioner migranter søker å nå Europa fra landene rundt Middelhavet. Det var den tyske avisen Bild som har fått innsyn i tyske sikkerhetsmyndigheters prognoser for 2017. Ifølge avisen skal 5.95 millioner angivelig flyktninger i landene rundt Middelhavet søke en fremtid i Europa.

Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) opplyser ifølge Göteborgs-Posten at over 45 000 migranter har tatt seg ulovlig til Italia over Middelhavet hittil i år. Dette er en 40 prosent økning fra samme periode i fjor. Blant de største gruppene som ankommer finner vi migranter fra land som Eritrea, Nigeria, Guinea, Elfenbenskysten og Bangladesh.

Migrasjonspresset er nå så sterkt at Italia har oppretter et fond på nesten to milliarder kroner som skal hjelpe afrikanske land til å kontrollere grensene sine bedre og redusere migrasjonen. Reuters melder at planen inkludere å

stepping up training of Libya’s coastguard and financing for the U.N. agencies for refugees (UNHCR) and migration (IOM) to improve dire conditions for migrants there.

«The strategic objective is to help (African countries) control their external borders and to stop departures,» Italy’s Foreign Minister Angelino Alfano said in Rome, announcing the 200 million-euro ($216 million) Italian fund.

Norges rolle

Den norske regjeringen og norske skattebetalere deltar også i de såkalte redningsoperasjonene i Middelhavet. Siden 2015 har regjeringen leid skipene «Siem Pilot» og «Peter Henry von Koss». Disse to skipene har alene hentet over 60 000 migranter ved Libyas kyst og fraktet dem i land i Europa. I april 2017 underskrev Justisdepartementet, i følge Document.no en kontrakt med Fosnavågrederiet Olympic Nor AS, hvis skip «Olympic Commander» skal overta «Siem Pilots» oppdrag.

I en informativ artikkel påpeker document.no at dette:

skjer til tross for at regjeringen meget godt vet at flesteparten som ankommer ikke har krav på beskyttelse – samtidig som enhver vet at det er svært vanskelig, på grensen til umulig, ressurskrevende og kostbart å få sendt ut avviste asylsøkere etter at de har satt foten på europeisk jord – at NGOene i praksis bistår kriminelle menneskesmuglere og således påskynder den omfattende, ulovlige innvandringen (jfr. en analyse foretatt for regjeringen, men unntatt offentlighet, og publisert av Skaug i documnet.no 6. mai).

Skjermdump fra «Et dilemma at vi i praksis bistår smuglernettverkene» fra document.no

Direkte og indirekte samarbeid med menneskesmuglere 

I tillegg til ferjetrafikken, er det også alarmerende rapporter fra The Times om at den libyske kystvakten eskorterer migrantbåtene ut til internasjonalt farvann hvor de så blir «reddet» av de «gode» ikke-statlige organisasjonene (NGO-ene).

Samarbeidet mellom europeiske NGO-er og menneskesmuglere har vakt stor oppsikt i Italia etter at statsadvokat Carmelo Zuccaro la fram opplysninger som avslører direkte samarbeid mellom europeiske NGO-er og menneskesmuglere.

I de siste månedene er det også stadig flere rapporter om at NGO-ene plukker opp migrantene stadig nærmere Libya. New York Times påpeker i en sak i dag at jo flere redningsskip Frontex og NGo-ene har i området jo større sjanser tar menneskesmuglerne.

Foto: REUTERS/ Yannis Behrakis

Identitærbevegelsen som Europas førstelinjeforsvar

Mens EUs agentur for ekstern grensekontroll Frontex oppfordrer EUs medlemsland å gjøre «alt for å få kontroll over vår ytre grense» er det frivillige på høyresiden som gjør ord til handling.

Representanter fra Identitærbevegelsen har flere ganger hevdet at de er inspirert av Greenpeace og nå har de tatt sine aksjoner til de 7 hav.

Ekte Nyheter har tidligere omtalt hvordan Identitærbevegelsen på tre uker samlet inn over 50 000 Euro (473 000NOK) til sitt “Defend Europe“-prosjekt. Pengene skulle bli brukt til å utstyre og bemanne en båt for å ta opp kampen mot menneskesmuglere og NGO-er i Middelhavet.

Siste utvikling i saken er at PayPal frøs kontoen og i en fersk Youtube video oppfordrer en av lederne i Identitærbevegelsen, Martin Sellner, givere til å donere en gang til.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge situasjonen i Middelhavet og Identitærbevegelsen tett.

26 KOMMENTARER

 1. Erna vil flytte hele Gambia hit. Og hun er på god vei til å lykkes.

 2. De som støtter denne okkupasjonen er meget kriminelle organisasjoner!
  Disse kriminelle elementer er fn-soros-erna-røde kors-kirkens nødhjelp-sosialister transgender og Venstre siden.🤔

 3. Kutt ut bruken av Paypal, så støtter man identitærbevegelsen.
  Gå inn på Paypal og lukk kontoen din

 4. VG prøver å fremstille det som noe positivt at folk i inferno-blokken i London ble reddet av muslimer som var våkne pga Ramadan. De blir nærmest fremstilt som helter når det se egentlig gjorde var å fråtse midt på natten til sin psyke religion :/

 5. Skip som driver denne virksomheten burde jo blitt senket av marinen til middelhavslandene for det som foregår er jo både ulovlig og umoralsk!

 6. Denne Identitærbevegelsen er et godt forsøk på å stoppe flommen av såkalte «flyktninger»til europa, men det er alt for lite og alt for sent.
  Det er som å prøve å stoppe ringene i vannet fra å spre seg, mens «usynlige» bakmenn samtidig står på stranden og kaster nye steiner i vannet.

  Denne flommen skulle forøvrig vært stoppet av seg selv nå, for ISIS som de har brukt som unnskyldning, er knust nå.

  Men dette vil ikke stoppe, fordi dette er en villet politikk, en villet politisk agenda som støttes av europeiske politikere, som er nikkedukker og sprellemenn for dem som står bak og trekker i trådene, og som forøvrig også eier paypal som ble nevnt over her.

  Jeg har gang på gang over lang tid argumentert for, og også dokumentert, at denne invasjonen av Europa og Norge er en bevisst politisk agenda.
  Jeg har påpekt at også norske politikere er med på dette, og jobber ivrig for å gjennomføre denne agendaen som bla er folkemord på hvite europeere.
  Jeg har også dokumentert hvem som står bak og trekker i trådene.Å rope på FN går ikke,for de er også 100 % med på dette.

  Som ved enhver annen organisert forbrytelse så må man først ta dem som står bak for å få stoppet den kriminelle aktiviteten, og slik er det her også. Men i dette tilfellet så er det umulig å ta dem som står bak, for blandt disse så finner vi bla våre egne myndigheter og politikere.

  • Bra, Wolf. Bare legge til at med andre og bedre politiske ledere vil det være easy-peasy-lemon-squeezy å stoppe båtene med ulovlige migranter/ lykkejegere. Et par tre kanonbåter ordner den biffen. Men hva med alle snylterne som allerede er her? Et mye større og vanskeligere problem. De må identifiseres, samles inn og deporteres. Men hvor? Mange av negrene og Muhammed-mennenes egne hjemland nekter å ta i mot egne borgere. Mange av migrantene er også uten id-papirer som beviser hvilket hjemland de tilhører. Resultatet er at Europa og vi må slite med disse statsløse fremmedfolka i uoverskuelig fremtid.

   • Jeg liker ikke ordet «deportere», kanskje heller returnere?
    Jeg er ellers enig i mye.
    De som kommer til Norge og ikke samarbeider om identitet, bør interneres inntil ID blir funnet.
    De som ikke fyller krav til opphold, og ID er kjent, må ut prompte.
    Hjemland som nekter å ta mot egne borgere bør miste sine penge-overføringer fra oss- prompte.
    Norske båter i Middelhavet må innstille sin aktivitet-prompte.
    Men politikerne har lenge nå bevist at de ikke VIL.
    Derfor trenger landet politikere som ønsker nasjonalstatens rammer for grenseovervåking, trygge livsvilkår, suveren myndighet over eget land.

    • Ser ut til at vi er enige, godt. Bare legge til at ordet, deportere, er et helt nøytralt ord, dvs helt likt, returnere. Jeg vil også begrense retur til å gjelde alle nye migranter, samt alle kriminelle, arbeidssky og typisk ikke-integrerbare typer. Dvs, gode innvandrere som allerede er integrert, i jobb, er ustraffet, snakker godt norsk, respekterer nordmenn og norsk kultur og som beviselig bidrar til fellesskapet, de kan få bli.

     Min beslutning er basert på at Norge nå er overfylt av nye asylanter, tilstrømningen er endeløs!! Norge er fullt, det er ikke plass, umulig å integrere, fler fremmede. Alle nye migranter må derfor ufortøvet resolutt returneres ut av riket. Norge skal nemlig aldri bli et multi-etnisk marerittsamfunn.

     • Nei, det er ikke ønskelig at Norge skal bli et multikulturelt samfunn, der alle kulturer skal telle like mye, slik politikerne legger opp til. Så at vi bør stoppe all videre innvandring fra muslimske land er et must.
      For å rydde opp i galøskapen, vil det trengs drastiske tiltak. Vi kan jo drømme om at det vil skje !
      Mht. deportere; jeg er født før siste v.krig og har lest mye stoff derfra, så ordet gir meg visse negative vibber. Jeg ser forresten at doc. også bruker dette ordet i dag.

  • Nå surrer du. Så norske politikere står bak norske politikere? FN er med men de står ikke bak? Står norske myndigheter bak norske politikere eller omvendt? Hvem står bak og hvorfor?? JEG BLIR GAAAL

   • Om du foretrekker å bli gal så er det ok for meg. Men det jeg sier er enkelt å forstå for dem som vil forstå.
    Både norske politikere og FN er blant dem som står bak dette, men det er også noen som står bak og kontrollerer både FN og norske politikere.

    Forstår du det nå ?

    • Jeg er enig med deg.
     Norske politikere, og media også, er med på utviklingen vi ser. Dette er globalismens krefter som har sin egen plan med hvem som skal styre verden, og hvordan den skal styres.
     Migrasjonen til Europa er styrt. PolitikerNE har signert avtaler og underlagt seg den globalistiske planen/ideologien.
     FN er med, paven er med, EU er med. Man må lese seg opp på dette. Se http://www.peterkrabbe.wordpress.com
     Det har vært folkevandringer tidl. også, det forteller historien. Men denne «folkevandringen» er STYRT, og det blir noe helt annet-.
     Nasjonalstaten med sin selvråderett utgjør en trussel for globalistene, derfor skal disse landenes suverenitet taes fra dem og overføres til en ikke-valgt og udemokratisk institusjon, bl. a. EU.
     Globalistene ønsker en verdensregjering under FN.
     Norge har allerede avgitt kontroll over finans til EU (juni 2016), FRP ser det som logisk at andre områder vil følge etter.
     Norge vedtar EU-direktiver på løpende bånd, uten innvendinger eller å si nei. Pr. i dag 11 000.
     Nytt er at konsesjonsloven er endret, slik at utlendinger kan kjøpe norske landbrukseiendommer. (juni 2017)
     Det er blitt vanskeligere enn tidl. å stille politikere for riksrett, for Stortinget har fjernet Odelstinget (som var ankeinstans for riksrettssaker). Nå er det Stortinget selv som skal avgjøre slike saker. Bukken som passer havresekken?
     Vi tror vi fremdeles lever i et demokrati, men det er ikke lenger tilfelle.
     Fremdeles er altfor mange nordmenn uvitende om hva som skjer. Det verste er at de ikke ser ut til å bry seg, de er kanskje sløvet ned, travle som vi er blitt med å leve våre liv? Ønsket det også ?
     Vær på vakt mot en utvikling som ønsker at vi skal slutte å tenke selv, og være kritiske.
     Vi kan fremdeles gjøre mye selv for å ta vare på helse og hjerne. Spis økologisk for å unngå helsenedbrytende sprøytemidler, unngå fluor, trim for å holde kroppen i form.
     http://www.anthropocene.live

 7. Siste nytt!! Norge brenner!! -ser ut til at negerpakkisaraber-ungdommene på Holmlia har tent på og brent ned Holmlia skole! Politiet undersøker og forhører, men saken blir nok dysset ned. En oppklaring med påfølgende arrestasjoner vil være rasistisk:(

  • Velkommen etter Bottolf 🙂
   Ja, nå skjer det samme som i Sverige, muslimene tenner på. Synes dog de kan holde seg til tomme biler en stund til da før de går løs på bygninger MED mennesker i :))

   Jeg lurer på om kanskje dette var de samme muslimske elevene i 7.klasse ved Holmlia skole som skulle være med i skoleforestillingen Grease.
   En eller annen imam har vel prediket : INGEN muslim skal være med i GRIS (Grease red.anm.) Den Gris (Grease) SKAL være HALAL!!

 8. Behailu Kebede fra Etiopia er mannen som bodde i leiligheten hvor brannen startet i høyblokka i London. Da brannen startet tok han seg tid til å pakke en stor bag med klær for deretter å vekke naboen. Altså ikke prøve å slukke brannen, ikke ringe brannvesen, ikke løpe rundt å vekke alle beboere når brannen starter ?
  Han omtales forøvrig som en «a slim, tall, white British man»

  https://www.document.no/2017/06/15/ubehagelige-fakta-etter-storbrannen-i-london/

 9. STOR eksplosjon i kveld i fullsatt moské i Kabul midt under fast måneden Ramadan
  Mange døde og skadde.

  Smak deres egen medisin SUCKERS :/

Comments are closed.