Foto: Skjermdump Twitter

CNN postet en uttalelse på Twitter søndag kveld der de nekter for at de har iscenesatt en anti-IS-demonstrasjon av en gruppe muslimer tildigere denne søndagen i Borough, en av åstedene for de siste terrorangrepene.

Uttalelsen var postet på Twitter som et svar til Mike Cernovich, som publiserte videoen, gg til Mark Antro, mannen fra London som tok opp videoen av hendelsen der CNN-reporter Becky Anderson og hennes mannskap angivelig «rigget» protesten.

Uttalelsen fra CNN lyder som følger:

Dette er bare tull. Politiet slapp demonstrantene gjennom politisperringen for å vise deres plakater. CNN med andre medier bare filmet dem mens de gjorde det.

 

Som videoen av Antro viser, så instruerer Anderson og hennes nyhetsmannskap demonstrantene foran kameraene for å gi dem den beste presentasjonen, noe som er det motsatte av det de selv sa.

 

Videoen begynner med at Anderson instruerer en demonstrant om hvordan de skal holde skiltet og viser hvordan de skal knele ned. Flere demonstranter beveger seg inn rundt mannen, der mange bøyer seg over for å plassere blomster på veien foran han. På tiden 1:15 i videoen kan Anderson bli sett igjen der her hun gir instruksjoner til demonstrantene. Rett etter dette kan man se to arbeidere nærme Anderson gi flere demonstranter på enden av grupperingen instruksjoner om å bevege seg nærmere for å komme inn i kamerabildet.

Anderson nevner ikke at disse ble tatt inn og nærmest stilt opp for å se best ut foran kameraet.

Associated Press (AP)-reporter Raphael Satter postet et foto av «demonstrasjonen» uten å nevne at det var iscenesatt.

Se og døm selv!

Kilde: The Gateway Pundit.

ektenyheter