Kl 10.30 i dag starter Ekte Nyheters Arena for Ytringsfrihet sitt arrangement Den Nye Politiske Virkeligheten. Etter at arrangementet ble kjent i kretsen rundt Rødt og Antirasistisk Senter har arrangementet blitt truet og forsøkt stoppet med anti-demokratiske middler.

Ekte Nyheter har de siste dagene avdekket av sentrale medlemmer i Rødt og Rød Ungdom har vært med i en udemokratisk kampanje mot Eldorado og vi har oppfordret Rødt til å kontrollere voldelige elementer i sitt eget parti og sin omgangskrets.

Det er også avdekket at en skribent tilknyttet Antirasistisk Senter, Martin Knutsen oppfordrer til smørsyre-angrep mot Eldorado Bokhandel. Dette er totalt uakseptabelt at en organisasjon som mottar statstøtte har bidragsytere som legitimere vold og sabotasje som politiske virkemidler.

Vi oppfordrer derfor leder på venstresiden om å holde mobben sin under kontroll i dag, ikke demonisere våre talere, men heller delta i en åpen debatt, fri fra trusler om vold og bedriftssabotasje.

Eldorado Bokhandel betaler en høy pris for å være prinsippfaste i denne saken og vi oppfordrer alle som verdsetter vårt skjøre demokrati å gå inn på deres Facebook-side og gi dem 5 stjerner.

Posted by Eldorado Bokhandel on Donnerstag, 25. Mai 2017

 

ektenyheter