DDR
Foto: Illustrasjonsfoto

Tyske myndigheter konfiskerer private hjem for å huse migranter, gir huseieren regningen

I Hamburg, Tysklands nest-største by, har myndighetene nå begynt å konfiskere private hjem for å huse ikke-vestlige migranter. Regningen for renovasjonen blir sendt til eiendomseieren, uten deres samtykke.

Ekspropriasjonen «legitimeres» av en eiendomslov som i 2013 ble endret av byens sosialistiske regjering til å gi hjemmel til å ekspropriere eiendom for å gi ly til migranter.

Riktignok er det tomme eiendommer som her er konfiskert, men dette er en del av et fenomen som øker i omfang, hvor det tidligere «kun» var snakk om tvangsbruk av næringseiendommer, og hvor det nå gradvis blir mer og mer ekstremt, i et typisk «frosk som kokes sakte»-mønster.

Les mer i The Daily Wire.

ektenyheter