Tyskland konfiskerer private hjem for å huse migranter

Tyske myndigheter konfiskerer private hjem for å huse migranter, gir huseieren regningen

I Hamburg, Tysklands nest-største by, har myndighetene nå begynt å konfiskere private hjem for å huse ikke-vestlige migranter. Regningen for renovasjonen blir sendt til eiendomseieren, uten deres samtykke.

Ekspropriasjonen “legitimeres” av en eiendomslov som i 2013 ble endret av byens sosialistiske regjering til å gi hjemmel til å ekspropriere eiendom for å gi ly til migranter.

Riktignok er det tomme eiendommer som her er konfiskert, men dette er en del av et fenomen som øker i omfang, hvor det tidligere “kun” var snakk om tvangsbruk av næringseiendommer, og hvor det nå gradvis blir mer og mer ekstremt, i et typisk “frosk som kokes sakte”-mønster.

Les mer i The Daily Wire.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Tor Gustavsen

  Skulle heller ha brent ned eiendommen enn å latt avskum bodd der!

  • Verden_er_gal.

   Man må kanskje det etterpå, jfr. det forsamlingshuset på Ekeberg i Oslo som nesten måtte kondemneres etter at noen sigøynere hadde fått leie det til en fest. Man fant bl.a. bleier i oppvaskmaskinen og enda verre ting.

   • Tor Gustavsen

    Nær mitt hjemsted hadde en sigøynerboms tatt seg inn i en gammel brakke og bodde der når han ikke tigget. Der dret han rett på gulvet i samme rommet som han sov og spiste!
    Snakk om griser altså.

 • invernes

  Tipper Merkel snart blir brent levende som en heks på et torg i en eller annen tysk by.

  • Kurt O Fittje

   Litt trist at det ender så stygt, men hun kan jo håpe på å ende opp som skjøge på billigsalg i ett eller annet IS/ Al Qaida-bordell?

 • Stolt Jensenberg

  HEIL HISTER!!

  • invernes

   Ja den gode gamle AP hilsen slår aldri feil 🙂

 • Lone Wolf

  Dette som nå skjer i Tyskland, samt det som skjer i Sverige, England, frankrike osv osv. bør få folk til å forstå at vi er allerede i krig, men dette er ikke først og fremst en krig mot islam, det er en krig mot myndigehetene, mot regjeringene i våre egne land, samt de som står bak myndighetene.

  Det nytter ikke å sloss mot islam eller muslimene, for det er politikerene og myndighetene, samt de som står bak dem i våre land som er den virkelige fienden.
  Muslimene som oversvømmer europa er som “ringene i vannet” som sprer seg på overflaten.
  Vi må mao se “under” vannet for å finne den virkelige årsaken som har fått ringene til å spre seg.

  Noen vet at enlkelte politikere og partier har noe med dette å gjøre, men de fleste har likevel noen politikere som de skylder på, mens de stoler på andre

  Nesten alle feiler imidlertid når det kommer til å anerkjenne hvem som står bak våre politikere og myndigheter.

  Det som burde vært gjort for lenge siden er å innse at alle, absolutt ALLE politikee og myndigheter er våre fiender. Og folk burde også innse og forstå hvem som står bak den muslimske invasjonen.
  Europa kunne bitt reddet hvis dette hadde blitt gjort for flere år siden, men nå er det for sent, og det ville uansett tatt flere år før folk våkner og ser hvem som står bak dene muslimske invasjonen, og som trekker i både de trådene som styrer muslimene og de trådene som styrer politikere og myndigheter.

  Men det mest sannsynlige er at folk aldri vil våkne opp, og dette betyr at vi i realiteten har mistet våre land, og det at er bare et spørsmål om tid før vi alle enten er døde eller slaver for makthaverne.

  • Kurt O Fittje

   Er det virkelig ingen utvei? Kan ikke du, Wolf! -føre oss, de siste patrioter, til en gjemt og glemt dal langt bortenfor alle blåner og inn i de fjerneste syningom?

   • Lone Wolf

    Det ER en utvei.

    Men den utveien er for den enkelte å omvende seg og følge Jesus Kristus.

    Vi kan ikke redde europa eller noen av landene i europa, men de som som vender seg og følger Jesus kan redde seg selv.
    Det er imidlertid få som vil velge dette, de vil dessverre gå fortapt med denne verden, og selv de fleste av dem som kaller seg kristne er for stolt til å omvende seg og følge Jesus.
    De sier de tror på Jesus, men i virkeligheten så tror de på jødene, og de følger også jødene.
    De fleste vil heller ikke gi helt slipp på denne verden, noe som må gjøres.

    • Kurt O Fittje

     De fleste som kaller seg kristne er rene idioter. Tullinger som følger Hareide & co og gjør knefall for multikultur, muhammedanisme og som støtter masseinnvandringen av negre og brune Muhammed-menn hit til vårt Norge. Men jeg ser ikke hvordan f eks Spikers-gjengen av kristne heller skal klare seg i den kommende krisa. De er vel heller de første som går undergangen i møte. Eller…snakker du om døden, frelsen og evigheten her, Lone Wolf?

     • Lone Wolf

      Vel, jeg vil ikke dømme noen, de kan jo omvende seg.

      Men å omfavne islam og all annen avgudsdyrkelse for så ¨snakke om at dette gjøres av “kjærlighet” har ikke noe med kristendom å gjøre. For i den prosessen så forkaster de jo både kristendom og Jeaus Kristus, de forsømmer også sine egne til fordel for disse, og de fører all slags lidelser over eget folk i sin iver etter å forkaste kristendommen og omfavne islam.

      Og ikke minst så har de fleste kristne forkastet Jesu budskap til fordel for jødene og deres budskap, og dette er faktisk selve årsaken til alle våre problemer, og det har selvfølgelig heller ikke noe med kristendom å gjøre.
      Dette gjelder desverre også gjengen på spikers corner, for de fleste der har også forkastet Jesu budskap og følger nå jødene.

      Du har forøvrig rett, det handler om frelse og om “evigheten. Det er ikke noen frelse i å følge jødene eller noe av det andre jeg har nevnt her.
      Ordet frelst er blitt litt negativt belastet, serlig blant ateister. Så derfor foretrekker jeg å bruke ordet å “redde” i betydningen å redde seg selv, for dette ordet forstår også ateistene.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!