I forbindelse med at Ekte Nyheters Arena for Ytringsfrihet arrangerer konferansen «Den nye politiske virkeligheten» lørdag 27. mai, på Eldorado Bokhandel har det blitt varslet en demonstrasjon fra personer som i hovedsak ser ut til å være tilknyttet Rødt og Rød Ungdom fordi de misliker en av foredragsholderne. Aktivistene har også drevet en enstjerners-kampanje mot bokhandelen (dvs rate til en stjerne på deres Facebooksider).

Nå viser det seg også at en skribent tilknyttet Antirasistisk Senter, Martin Knutsen, står bak en terrortrussel om å bruke stinkbomber laget av smørsyre mot arrangementet, dvs mot Eldorado Bokhandel hvor konferansen finner sted.

Her er den aktuelle trusselen hvor Knutsen utrolig nok også innrømmer at han skriver sak om artikkelen (den er ikke fjernet 5/24/2017 kl 1500):

Her er den aktuelle artikkelen Martin Knutsen har skrevet på antirasistisk.no

Og her er Martin Knutsens profil hos Antirasistisk Senter:

Her kan du lese Antirasistisk Senters beskrivelse av seg selv på hjemmesidene:

Ironien er sterk i at siden som hevder å være en «plattform for meningsytringer» har tilknyttet seg personer som vil bruke vold og terrorisme for å stoppe andres fredelige meningsytringer. Vi i Ekte Nyheter oppfordrer herved Antirasistisk Senter til å kvitte seg med elementer som støtter terrorisme, da i særdeleshet Martin Knutsen.

ektenyheter

47 KOMMENTARER

 1. En moské i Manchester skal holde pressekonferanse nå. Skal de innrømme at islam er en krigsreligion og at Jihad er godt i gang? Skal innrømme at terror er en del av Jihad? Eller kommer det en tirade av forsvar av islam, det sedvanlige gnålet om at terror ikke har noe med islam å gjøre?

  • Og det var det. I aller høyeste grad. Tullingen fra moskeen avsluttet med å be alle muslimer som nå opplever sinte briter som sier stygge ting til muslimer eller ødelegger deres eiendom om å anmelde dette som ‘hate crime’, hat kriminalitet. At han har nerver til det. Hva er da selvmordsbombere i Allahs og islams navn??

  • Merkelig…det står jo krystallklart i den hellige koranboken til muhammedanerne at alle folk som ikke er muhammedanere er fiender av islam og at de følgelig må forfølges og drepes. Jihad, hellig krig, draps-raid på vantro (oss hvite kristne her i vesten) er en plikt for alle «gode» muhammedanere.

   • Noen må strupe islam, om det er FN eller konvensjonell krigføring så må denne ekstreme religionen stoppes. Siste utvei er kjernefysisk….

    Jihad må ihvertfall bort og lovnaden om X-antall horer eh jomfruer i himmelen ved martyr-død.

    • Muslim-terroristen må lære at finnes ingen himmel full av kåte sklier som venter etter at bombevesten har blåst deg selv og x-antall vantro til lungemos. Det eneste som venter er krematorieovnens flammer. Dvs, hvis det er noe gørr igjen av deg å putte i ovnen. Ingenting annet.

  • 109 ganger befaler koranen muslimer å drepe og krige mot alle som ikke er muslimer. Er det ikke underlig hvordan samtlige muslimer, imamer og politikere klarer å overse noe som gjentas så ofte…

   Islam er ikke en religion, men en ekstrem politisk ideologi.
   Koranen er ikke guds ord, men krigsstrategien til den pedofile krigshisseren muhammed.

 2. Venstresiden kan uttale slikt uten at terrorpolitiet sprenger døren hjemme hos vedkommende og sleper han med seg til arresten, ikke noen notis i løgnmedia heller, men hadde Max Hermansen uttalt dette hadde helvete vært løs i media og politiker jungelen.

 3. Så er Stolt Jensenberg på an igjen, nå skal NATO intensivere kampen mot terror, nå Stolt? NÅ?? Hvor mange muslimske terroranslag har du trengt før du har lagt til side rosen og plukket opp våpnene?? Hvem F sin idé var det å ansette denne gummitarzan som sjef for NATO. Han er jo en pasifist, verden er psyk.

 4. Nå driver ungdom og voksne og tattoverer bier på kroppen for å illustrere kjærlighet-ikke hat. Kjærlighet til byen Manchester. Overskuddet går til ofrenes familier.

  Det siste er jo vel og bra, MEN MEN MEN, DET ER KRIG, JIHAD, våkne VÅKNE, det hjelper INGENTING med tattovering av bier og roser i tog med allsang. VI MÅ KJEMPE OG BEKJEMPE.

  VI MÅ ANGRIPE, ANGREP ER DET BESTE FORSVAR. VI MÅ SLUTTE Å VÆRE NAIVE OG DUMSNILLE. Hundrevis av millioner av muslimske menn (og kvinner) står klare til å ikle seg bombebelter for så å ta buss eller trikk til et arrangement nære deg…

 5. Synd å si det men England/Storbritannia har seg selv å takke med å ta inn enorme mengder av muslimsk rallemikk gjennom tiår for så å gi fullstendig F i integrering. Selvfølgelig skal det muslimske rallemikket også ha en del av skylden for også å gi fullstendig F i integrering.
  Dette har ført til parallellsamfunn, isolert fra britisk lov og kultur. Mange steder i Storbritannia er det Sharia lover som gjelder. Innenfor disse parallellsamfunn sitter det ekstremister og koker ihop terror planer. Mange reiser til araberland for å kjempe for og imot IS og kommer tilbake med mer eller mindre gode idéer.
  Slik er det i Storbritannia, i Frankrike og i Sverige m.fl.
  Vi har på en måte sluppet unna foreløpig fordi Norge er et betydningsløst mikroskopisk land som de fleste gir F i. MEN det er ikke sikkert det vedvarer. Vi er antageligvis neste…