I forbindelse med at Ekte Nyheters Arena for Ytringsfrihet arrangerer konferansen «Den nye politiske virkeligheten» lørdag 27. mai, på Eldorado Bokhandel har det blitt varslet en demonstrasjon fra personer som i hovedsak ser ut til å være tilknyttet Rødt og Rød Ungdom fordi de misliker en av foredragsholderne. Aktivistene har også drevet en enstjerners-kampanje mot bokhandelen (dvs rate til en stjerne på deres Facebooksider).

Nå viser det seg også at en skribent tilknyttet Antirasistisk Senter, Martin Knutsen, står bak en terrortrussel om å bruke stinkbomber laget av smørsyre mot arrangementet, dvs mot Eldorado Bokhandel hvor konferansen finner sted.

Her er den aktuelle trusselen hvor Knutsen utrolig nok også innrømmer at han skriver sak om artikkelen (den er ikke fjernet 5/24/2017 kl 1500):

Her er den aktuelle artikkelen Martin Knutsen har skrevet på antirasistisk.no

Og her er Martin Knutsens profil hos Antirasistisk Senter:

Her kan du lese Antirasistisk Senters beskrivelse av seg selv på hjemmesidene:

Ironien er sterk i at siden som hevder å være en «plattform for meningsytringer» har tilknyttet seg personer som vil bruke vold og terrorisme for å stoppe andres fredelige meningsytringer. Vi i Ekte Nyheter oppfordrer herved Antirasistisk Senter til å kvitte seg med elementer som støtter terrorisme, da i særdeleshet Martin Knutsen.

ektenyheter