Aktivister fra Identitærbevegelsen aksjonert nylig mot skipet „AQUARIUS” fra NGO-en “SOS MEDITERRANE” for å hindre dem i å sette seil. Nå annonsere de at denne aksjonen kun var en test og har startet en folkefinansieringskampanje for å utstyre en større båt for å ta opp kampen mot menneskesmuglere og NGO-ene i Middelhavet.

I en sterk og velregissert video publisert på Identitærbevegelsen sine Facebook-sider erklærer unge aktivister fra flere europeiske land at de skal forsvarer Europa og stoppe den ulovlige innvandringen over Middelhavet.

MISSION : DEFEND EUROPE

❗ MISSION : DEFEND EUROPE► Nous préparons une grande mission de sauvetage en Méditerranée, une mission pour sauver l'Europe de l'immigration clandestine. Nous voulons rassembler une équipe de professionnels, affréter un grand bateau et naviguer sur la mer Méditerranée pour contrecarrer les bateaux des ONG qui agissent à l'unisson avec les trafiquants d'êtres humains.► Pour commencer notre mission, nous avons besoin de votre aide. Les ONG bénéficient de beaucoup d'argent de la part les gouvernements et organismes pro-immigration. Nous ne dépendons que de vous pour financer cette mission et participer à la sauvegarde de notre civilisation.► Informations : http://defend-europe.org/fr/home_fr/► Pour soutenir notre action:https://www.generation-identitaire.com/#donner

Posted by Génération Identitaire on Sonntag, 14. Mai 2017

Identitærbevegelsen sin aksjon mot NGO-trafikken i Middelhavet 12 mai har fått mye oppmerksomhet i Italia og Tyskland, men på tross av den offentlige debatten om Siem Pilot sin skytteltrafikk i Middelhavet har ingen større norske medier omtalt saken.

Siden første gang Ekte Nyheter omtalte Identitærbevegelsen 22 mai i fjor, i forbindelse med valget i Østerrike, har bevegelsen økt sin tilstedeværelse i sosiale medier og ekspandert fra Frankrike og Østerrike til å også ha opprettet avdelinger i Tyskland og Italia.

En patriotisk “Greenpeace”

Når Identitærbevegelsen ekspanderte til Tyskland gjennomførte de en aksjon som tydelig var inspirert av Greenpeace. Martin Sellner, som er en av lederne i bevegelsen omtaler selv organisasjonen som et “patriotisk Greenpeace” i intervjuer.

Identitærbevegelsen demonstrere for sikre grenser på Brandenburger Tor.

Greenpeace demonstrere mot atomkraft på Brandenburger Tor.

Folkefinansiering og sosiale medier

Identitærbevegelsen er unik blant nasjonalistiske organisasjoner. De folkefinansierer mange av sine aksjoner og har klart å distansere seg fra det røffe imaget nasjonalistbevegelser tradisjonelt har hatt tidligere. Kampanjen for å stoppe menneskesmuglere og NGO-ene i Middelhavet er godt igang, innsamlingsaksjonen har på få timer fått inn over 3 000 Euro.

I et Intervju med Ekte Nyheter forteller Martin Sellner at sosiale medier er viktig for bevegelsen:

Our movements FB-page has over 30 K in Austria and over 50 K in Germany. Social media is a key in our struggle. With images and videos we are bypassing the biased mainstream media and directly reach the people. We are creating our own pages and counter-media to be prepared for potential “purges” of alternative media. But if they really take that desperate measure it will only make us stronger. The demand for real news and unfiltered messages is there and growing. It will not go away and neither will we.

Den 27 mai deltar Martin Sellner på Ekte Nyheter sin konferanse Den Nye Politiske Virkeligheten i Oslo.

155 KOMMENTARER

 1. Når globalistene som kontrollerer EU, og mange europeiske land nekter å høre på folket; nekter å holde folkeavstemning om utslettelse av egen kultur og utbytting av egen befolkning, så har alle rett til å kjempe imot med alle midler.

  • Det er akkurat derfor politikerne og alle som støtter den muslimske invasjonen burde vært fjernet først, for disse «globalistene» som du kaller dem, kontrollerer politikerne og politiet.

   All fysisk motstand, uten å først fjerne dem som står bak invasjonen, vil bare føre til katastrofe for dem som er med på disse aksjonene, og senere også for de etniske europeere som ikke er med på dette..

 2. Flott tiltak. Her må flest mulig nordmenn mønstre på! Når myndighetene svikter er tiden inne for vigilant håndfast aksjon fra borgerne selv!

  • Dette virker som et flott tiltak.

   Men de begynner i gal ende, og det er derfor jeg tror dette er kontrollert opposisjon, ledet av dem som stå bak invasjonen.

   Dette burde begynt for flere år siden, og det første som burde vært gjort var å fjerne politikerne og de i politiet og rettsvesenet som støtter invasjonen.
   Nå er det for sent, og de begynner som sagt også i gal ende. For det som vil skje nå er bare at både politiet og militæret vil bli satt inn mot folket, og de vil heller ikke løfte en finger når eller hvis muslimene tar til våpen.

 3. Dette virker umiddelbart som et flott og nødvendig tiltak for å forsvare europa.

  Men problemet er bare at dette er akkurat hva de som står bak invasjonen av europa vil, og dette kan bli begynnelsen på en større voldelig konflikt med muslimene over hele europa.
  Derfor tror jeg at dette er videreføring av «kontrollert opposisjon» Satt i gang av dem som står bak den muslimske invasjonen av europa, med George Soros i spissen.

  Det folk i europa først og fremst burde gjøre, er å fjerne dem som står bak invasjonen, men det er ikke blitt gjort, og det blir heller ikke gjort.
  Derfor vil dette som nå skjer bare føre til mer kaos og mer vold, som antakelig vil spre seg ganske fort til alle land i europa.

  • Hva med alle de som ønsker multikultur i Europa? Det har bred støtte og jeg er blandt dem. I et demokrati må myndighetene høre på folket…..

   • De som ønsker «multikultur» i europa har IKKE folkets støtte, men det er dessverre de som har makten.

    Hva er det du mener som er galt med at hvite europeere har sine egne land på samme måte som at du sikkert mener at negre, arabere osv skal ha sine egne land ?

    Dette multikulturelle prosjektet kan bare føre til en ting, og det er at hvite europeere mister sine land, slik som de hvite i sørafrika og tidligere Rhodesia, og blir en forfulgt minoritet i eget land, og til slutt utryddet.
    Det er også dette som er meningen fra dem som står bak dette «multikulturelle» prosjektet.

    • Vær så snill. Jeg prøver å behandle deg med respekt. Det er helt 100% umulig for deg å vite hva som har og ikke har støtte i folket. Det er mange som har gode relasjoner med mennesker av alle raser og kulturer og som ønsker dem velkommen. Og jeg ba deg heller ikke prøve å overtale meg. Den diskusjonen har vi hatt og det gikk ikke bra.

     Kan du svare på hva jeg spurte om?

     • Jeg har svart på det du spurte om. Kan du da svare på det jeg spurte om ?

      Jeg har forøvrig heller ikke noe mot folk av andre raser og med andre hudfarger. Men innenfor landegrensene så bør alle ta til seg samme kultur og verdier som gjelder i landet, noe annet vil føre til kaos og ødeleggelse av landet.

      Men dette «multikulturelle prosjektet» er forøvrig bare en unnskyldning for å utrydde hvite europeere, og ødelegge europa ved å erstatte oss med muslimer fra midtøsten og Afrika.
      Dette er noe som jeg har dokumentert flere ganger, men det er desverre få i dette landet som bryr seg om fakta, de fleste foretrekker å gjemme hodet i sanden og prøve å overbevise seg selv og andre om at alt er som det alltid har vært.

      De som ønsker «multikultur» kan jo bare flytte til et muslimsk land, så får de all den «multikultur» som de ønsker.

     • Jeg ba deg svare på hva som skal gjøres med de menneskene i norge som ønsker multikultur og flykninger velkommen til norge.

      Det er vanskelig å finne spørsmålene dine i virkeligheten. Multikultur har vert så lenge det har vert liv på jorden. Det er ikke noe eksperiment eller plan som gjennomføres. Det er mennesker som reagerer på hendelser i verden. Norge består av mennesker fra mange raser og kulturer og har gjort det i flere tusen år.

      Du sommer med svada når du dokumenterer. Du drar frem en leder for klu klux klan for å belære om raser. Virkelig? Tror du da man får en god objektiv kunnskap. Eller får man enda en tulling som sier det du vil høre.

      Og jeg sog beviset dett for bibelen. Som i virkeligheten var beviser mot bibelen. Du svarte med at carbon datering var bare tull. Noe som betyr at hele vitenskapbransjen, arkologer, labratorium, medier inkludert studenter og entusianter er inneforstått med en konspirasjon for utrydding av visse folkeslag.

      Og Einstein var en tulling sier du. Men du hadde ikke noe svar på hvorfor atombomben sa bang ganske kort tid etter Einstein sa e=mc2.

      Du må på et helt annet nivå med bevisene dine om du skal få med deg noen. For du ser vel at folk ikke tror på deg?

      Og vi som er for multikultur kan bare flytte til et muslimsk land.

      Vil det bety at du/dere vil landsforvise alle som er for multikultur? Altså din verson av multikultur? Og hvorfor landsforvise oss? Hvorfor ikke landsforvise kristne? Eller kystfolk? Eller fiskere? Eller ateister? Nær begynte dette å handle om en dehumaniserende «oss mot dere» kamp mot islam? Og hva har islam med dette å gjøre i hele tatt?

      Det henger ikke på greip.

     • Jeg har fortalt deg hva islam har med dette å gjøre.

      Når skal du svare på hvorfor du mener at alle andre folkeslag skal ha sine egne land, men ikke hvite europeere ?

      Du bør forøvrig skaffe deg litt kunnskap om hva islam er og hva det handler om før du begynner å snakke nesettende om dem som er imot islam

     • Hva med alle rasene innen det du kaller hvite europeere? Skal deles opp og flyttes rundt til forskjellige land i Europa?

      Det er naturlig for mennesker å søke kontakt og søke vitenskap. Det er naturlig å knytte bånd. Derfor vil folk menge seg med hverandre og skape relasjoner på tvers av raser og kulturer. Det ligger i vårt innstingt som pattedyr.

      Det er også naturlig for mennesker å hjelpe hverandre.

      Og jeg mener at land ikke har noe med folkeslag å gjøre og det blir litt av en jobb å dele opp alle rasene og gi dem egne områder. Ikke legg meninger i munnen min. Du klarer ikke å bølle meg

     • Så du mener altså at muslimene er her for å søke kontakt og søke vitenskap, er det sånn og forstå?

     • Et av problemene med ekstremister er at de ser en svart hvit verden. Det er ikke så enkelt at man kan si «muslimene» er her av en grunn. Muslimene og mennesker fra andri religioner kommer hit av mange grunner.

      Men om man ser verdens forflytning av pattedyr under et så ja. Stort sett.

      Tror det er lett å miste litt fokus av steder som dette her.

     • Så spørs det jo hvem du anser for å være ekstremister, da..

      Er det de som kjemper mot den multikulturelle globalistiske styggedom – «ingen grenser – fri flyt og åpen dør politikken»..
      De som er ansvarlige for kaoset – de flerkulturell-elskende og selvhatende politikere…
      Eller alle «geniene og rakettforskerne» som er sluppet inn, (mange uten reelt beskyttelsesbehov og på falskt grunnlag) selv..hvem er de ekstreme i dette «selskapet» her mener du..forfulgte kristne?

      Ai ai ai, tror ikke det nye «Herrefolket» liker å bli sammenlignet med pattedyr, ifølge en viss religion er det jo den som har domene på slikt..hmm, og hva har nå forflytning av pattedyr med saken å gjøre, anyway?

      Hva og hvor mener du fokuset burde være rettet mot/ ligge…fri flyt?

     • Har du flere alternativer? Noen som ikke har politisk side eller er ment for å latterliggjøre noen?

     • Du kan jo starte med å svare på spørsmålene, først og fremst, så tar vi det som kommer.

     • Ekstremisme er et litt vanskelig uttrykk. Det representerer gjerne fjerning av lov og orden for å få igjennom en ide. Det oppstår når deler av samfunnet ignoreres.

      Som i lone wolf når han snakker om folket. Det er ikke folket som i normenn med stemmerett men en ide der nordmenn som er igjen etter at de med uakseptable meninger har forsvunnet. De er blitt dehumanisert via ideer om hjernevasking osv.

      Her går han langt over hva norsk lov tillater og om det skulle bli en realitet så høres det ganske skummelt ut.

      Ps jeg vet at det er stygt av meg å trekke frem en enkelyperson som et eksempel.

      Som jeg sa så er den svarthvite verdensbildet typisk når man snakker med ekstremister. Det er enten fri flyt av innvandrere nor norge aldri har hatt. Eller totalforbud noe norge heller aldri har hatt. Det er ikke noen mellomting.

      Eller som i Ottar der porno enten skal totalforbys eller fri flyt av alt. De som er i mot oss er mannsgriser som har uakseptable meninger og er derfor mindre verdt. Gruppering og dehumanisering. Norsk lov gjelder ikke.

      Vel. Det var noen av tankene. Jeg er her og lignende sider fordi jeg personlig interessert i ekstremister og hva som driver dem.

      Når det gjelder fokus så ser jeg at dere i ekstremisifiseringsprosessen slutter å se mennesker og ser dere selv som rettroende hellige meningsbærere som blir behandlet urettferdig. Andre er mennesker ned feil mening, onde, osv mennesker som dehumaniseres mer og meg. Dere ser ikke mennesker lengre.

      Langt innlegg men du spurte kompliserte spørsmål

     • Hvis dette er dine tanker, så bærer du på mye grums, fordommer og mørkt hat i toppetasjen.

      Du snakker om svart hvitt ol, men det er tydeligvis slik du selv ser på verden, der du mener at alle som mener noe annet enn deg selv er «ekstremister» og har alle de negative egenskapene som du selv i dine fordommer tillegger dem.

      På seg selv kjenner man andre, og det er helt tydelig at det er akkurat dette du gjør.

     • Det har ikke slått deg at du driver med «svart-hvit» tenking og såkalt ekstremisme selv?.. og at mange som ikke har akkurat oppfatter og deler dine egne meninger og synspunkter i ett og alt stempler du som ekstremister.. selv om de belyser problemer samfunnet sliter med innenfor et språk som ligger langt innenfor ytringsfriheten og om hva det skal være lov til å uttale seg om.

      Ytringsfriheten har en så spesiell posisjon innenfor ett demokratisk system, at den nærmest må opphøyes og gjøres til et hellig prinsipp, så viktig er den for individet i systemet at om noen tukler med den..beskjærer og reduserer den, ja den dagen er det ikke snakk om noe demokrati lengre,i beste fall snakker vi om et slags skinndemokrati.

      Det er ikke dehumanisering diskutere og sette navn på høyst reelle problemer, det er derimot viktig og sette ord på det, og sånn må det være i fortsettelsen.

      Du er den som slår meg som den aller største ekstremisten her, siden du går inn for å begrense individets soleklare rett til å frimodig ytre seg om hva det skulle være, så også om en lite bærekraftig innvandrer og asylpoltikken som for tiden utføres tidvis av nåværende og tidligere skiftende regjeringskonstellasjoner…men jeg kunne ikke drømme om å hindre eller nekte deg å skrive om det på noen måte…vi må ikke komme dithen.

      Jeg redd du bevisst med overlegg tolker Lone Wolfs kommentarer i værste mening..kan ikke se at han har vært i nærheten av å mene det du påstår her…det havner i båsen for en ekstrem overfortolkning – vulgær svart-hvit tenkning og venstrevridd propaganda, ja,… sånn er det med den saken.

     • Jeg ser ikke hva som er ekstremistisk med mitt inlegg nei. Jeg ser posetive og negative sider med innvandring og hvor bærekraftig det er er ikke et bestemt bevist fakta. I en svarthvit verden hadde jeg enten sett bare posetive sider med innvandring eller bare negative. Svart eller hvit.

      Yttringsfrihet betyr at med noen få unntak så blir man ikke rettsforfulgt av den norske stat for en ytring. Jeg kan heller ikke se at jeg vil at staten skal rettsforfølge deg for dine påstander.

      Så nei. Jeg ser ingenting ekstremistisk i det jeg sa eller mener.

     • Vel, da ser jeg frem til hvordan du beskriver de (helt åpenbare for oss andre her) negative sidene/ aspektene med asylpolitikken og masse-innvandringen som pågår, gjerne for Europa generelt?

     • Det har jo gjennom omveier skapt til en ny rasistisk vår i Europa. Det er negativt av det finnes så mye rasisme men det er bra det har blitt belyst for det er viktig at samfunnet vet det. Det er negativt at innvandring har overtatt fokuset i politikken foran det jeg mener er viktigere tema.

      Men det er først og fremst negativt at det har skapt at så mye smerte. Smerte hos de som søker hjelp i Europa, smerte hos folk som er her og blir sinte (som deg) og smerte hos folk som blir redde for ekstremister.

      Så kommer man til håndteringen. Jeg tror at både Norge og Europa kunne ha løst denne strømmen av flykninger på en veldig mye bedre måte enn det som har skjedd. Det er skikkelig lavmål. Vi mennesker kan så mye bedre enn dette og jeg har rett og slett mistet litt troen jeg hadde på mennesket som individ. Det er trist.

      Og mye annet. Innvandring har mange sider og jeg er heller ikke så veldig opptatt av det men jeg har måttet. Jeg blir så angrepet for hva jeg mener i stedet for å bare diskutere et tema uten at noen prøver å vinne en diskusjon med alle tilgjengelige midler.

      Det er blitt farlig å stikke hodet frem i en debatt og man bør passe seg om man ikke er psykisk sterk, for mengde med drittkasting kan være enorm

     • O jøje meg..he he, rasistisk vår. Jeg ba deg beskrive de negative konskvensene ved en nærmest fri uhemmet og grenseløs innvandring, og alt du klarer komme opp med den forslitte vensstrepopulistiske standardfrasen ‘rasisme’…? Dessverre, du må finne på noe bedre skal det/ du virke sånn nokonlunde troverdig.

      Btw..de største rasistene er å finne blant islams tilhengere – muslimene, and the «holy» book of Quran..rasisme-manual numbero uno.

     • Ikke legg ord i munnen min. Jeg snakket om innvandringen i Europa ikke fri og uhemmet innvandring. Jeg er heller ikke ute etter å overbevise. Om du ikke liker meg er det greit. Det betyr ikke noe.

     • Jeg tillegger deg inngen meninger som du ikke har, jeg vet du mener det som kom am i mitt spørsmål.
      Det er derfor du ikke vil svare på mitt spørsmål men hele tiden prøver å vri deg unna, og avlede oppmerksomheten ved å prate om andre ting.

      Jeg prøver ikke å «bølle»noen, jeg bare konfronterer deg med dine egne meninger.

      Hvorfor mener du at hvite europeere ikke skal få ha sine egne land, men oversvømmes av muslimer fra midtøsten og Afrika, mens du samtidig mener at alle andre folkeslag skal få ha sine egne land ?

     • her er svaret:

      «Hva med alle rasene innen det du kaller hvite europeere? Skal deles opp og flyttes rundt til forskjellige land i Europa?»

      Nå prøver jeg ikke å snakke om andre ting eller avlede oppmerksomhet.

 4. I Norge må man selv betale for redningsaksjoner om man opptrår uaktsomt nok.
  La det samme gjelde for skjeggbarn, straffarbeid de neste 10 år

  • Det denne identitærbevegelsen burde gjort, er å vende seg bort fra denne verdens myndigheter og politikere, og begynne å følge Jesus Kristus.
   Samt å opplyse etniske europeere av den kaukasiske rase at vi er de fysiske etterkommerne av Israels stammer.

   Da ville antakelig de som står bak invasjonen sprekke av sinne og frustrasjon.

    • Nei, jeg har ikke noe med jehovas vitner å gjøre.

     Jeg er en kristen som følger Jesus Kristus så godt jeg kan, og ingen andre. Jeg er ikke medlem i noen av denne verdens kirker eller menigher.

    • Beklager, men jeg ligger ikke med menn. Og i hvert fall ikke hvis de heter Knut Arild!

     • In your dreams. Du er en kåteguri som prøver å få innpass i en man’s world 😉

     • Bra. Det å slette meg og vår diskusjon tidligere i dag… Grrrr!! -det et et spark i trynet på alle oss som deltok. Hva skjer der inne’a? Er det muslimske femtekolonne infiltratører?!!

     • Jeg driver på jeg gir meg ikke før dine legitime flotte kommentarer er gjenopprettet og du er inne igjen, kommer ikke du inn kan de dra til en viss plass der inne, da avslutter jeg mitt forhold der , rene diktaturet der nå.

     • Det var derfor jeg flyktet fra afrika, men nå ser det ut til at jeg snart må flykte tilbake.

     • Ja, akkurat som de syriske flyktningene som ble plassert i Vardø. De ville hjem for det var helt for JÆVLIG i Vardø 🙂

     • Samene ville vel ha småjentene sine for seg selv, er vel ingenting annet å finne på på vidda.

     • Jepp og når de syriske menn gikk løs på reinsdyra var det SLUTT :))

     • Jeg slapp deg inn men spikers leste hva du skrev om han og hivde deg ut igjen 🙂

     • Jeg kom inn igjen for et par dager siden, jeg skrev en kommentar og ble kastet ut igjen. Stedet er jo helt på trynet

     • Vi får bare avvente nå det har kokt litt der inne nå ,
      Kurt O Fittje hadde blitt slettet med begrunnelsen 1000 profil trollet, jeg fikk opphevet det og en annen gjenopprettet hans kommentarer, men jeg så ikke navnet ditt i bannelisten da.

     • Hmm..jeg burde antagelig overse og ikke svare 1000-profil trollet, men har heller valgt å overse hans verste, mest svinske, kommentarer. Problemet er at han morer meg litt. Eller…hehe, ganske mye! Jeg ler meg skakk hver gang han skyter seg selv i leggen. Poff! -så blir han slettet.

      Også veldig morsomt hvordan navnet mitt trigger ham og får trollet til å gå…amok! Hehehehe… Vesenet er sikkert en mentalpasient på Reitgjerdet eller Dikemark som innimellom elektrosjokkene troller med oss her på EN. Jaja, slik går nu daga’n… 🙂

     • Ja jeg humrer med men mod liker ikke for mye tøys, da kan vi og bli utestengt 😮

     • Joda, det er og blir en balansegang. Pluss at tilfeldighetene til en viss grad råder. Litt som i ville vesten! Plutselig kommer et slengskudd og så ligger du der. Død.

      Men ærlig talt, min intensjon eller mitt prosjekt, er faktisk å bidra til å høyne kvaliteten på EN. Litt tull er bra, vi skal ha det moro! -men all den monotone trollinga som foregår i dag blir bare slitsom og uinteressant.

     • Prima og godt jobba, invernes. Jeg er nemlig ikke noe 1000-identitets troll, men derimot en bunnsolid ekte nordmann og kristen hedersmann.

     • I sannhet, man trenger gode companeros som stiller opp når villdyra angriper og glefser vilt og frådende rundt seg. Det gjør vi alle.

      Dessuten, hvis alle nye kommentatorer automatisk i blodtåka blir slettet av moderator-menigheten inne på Spikers, hehe…hva skjer da? Jo, innavl!! Da blir det på sikt bare jatting og drøvtygde og akk så kjedelige fraser som messes omatt og omatt og omatt og….zzzzzz…znork.

      Men, make no mistake! Veldig greit at Spikers er en noenlunde troll-fri sone (og pk-fri sone!!). Det holder med den daglige troll-kampen på Ekte Nyheter.

     • STFU Spekter Pluss, å utgi seg for å være Fallout er det laveste man synke 🙂

     • Hva synes du om det nye nicket mitt, jeg kommer til å bruke det når jeg har kuttet SC helt ut.

     • Du er en av mongisene fra Spekter Pluss i Åsane som prøver å bli som Fallout2

     • Mongiser? mener du disse kromosomnissene som støllingene inne på SC vil avlegalisere abort på ?

     • Hva er det som er spesielt lavt med å utgi seg for å være Fallout?

  • Så bra da, bedre at de går ut veien om skorsteinen enn at de ender opp her 🙂

  • Dette måtte vel komme.

   De som kontrollerer USA har prøvd å dra i gnng en krig mot Syria i så lang tid nå at det var vel bare dette som manglet.

   De som kontrollerer USA vet jo at folk freaker helt ut, og kobler ut tenkeboksen så snart dødsleire og krematorium blir nevnt, så denne gang klarer de det vel kanskje.

   Men dette er likevel løgn, en av de mange løgner som de har brukt for å sverte Asssad slik at de kan få sin verdenskrig.

  • Tøys, typisk pk-medias overdrivelser. Husk det er krig og Assads fengsler er overfylt av henrettede terrorister. Terrorister og mordere som har fått sin velfortjente straff. Hva skal Syrias legitime myndigheter gjøre med likene? Selvfølgelig er det mest hensiktsmessig og hygienisk å brenne de i krematorieovner.

   Vi merker oss også at den gamle trim-dronninga, Kari Jaquesson, etter en reise i Syria, nå uforbeholdent gir sin støtte til president Assad. Hun påpeker, ganske riktig, at disse såkalte frigjøringsgruppene som dreper og herjer i Syria, bare er en bøling morderiske fanatiske islamister!

   Og vi glemmer heller ikke at Assads Syria før den katastrofalt destruktivt dødelige arabiske våren, før borgerkrigen, var et noenlunde velfungerende sekulært samfunn hvor ulike folkegrupper med ulike religioner levde i fred og fordragelighet. I hvert fall fredelig og infrastrukturelt brukbart i arabisk målestokk. Nå!? Bare kaos, død, flyktninger og elendighet. Skylda har islamister og deres islamske dødskult!

   Konklusjon: Assad og Vladimir Putin fortjener vår støtte.

  • Det der har vært påstått før og de såkalte bevisene ble plukket fra hverandre. leste om det på romelsjøs blogg

Comments are closed.