Leftist activists arrived too late to stop Identitarian leader from speaking in Norway

Free speech conference successful in spite of threats of violence with butyric acid.

Press release

Oslo, May 31th 2017 — Saturday the 27th of May, the alternative Norwegian news site Ekte Nyheter (Real News) arranged a freedom of speech conference “The New Political Reality” in Oslo, Norway. The goal was to give a voice to movements and groups that are popular and trending in Europe, but that are either silenced or have their messages distorted by the mainstream media. The topics ranged from Trump and Brexit to climate skeptics and Generation Identity.

One of the speakers, Martin Sellner of the Austrian Identitarian Movement (Identitäre Bewegung Österreich), is regularly branded by the far left as a neo-fascist. When leftist radicals heard about the conference, they tried to organize a boycott of the bookstore Eldorado which was used for the conference.

The radicals made threats of violence with butyric acid against Eldorado. The Oslo police took the terror threats seriously and had sizeable forces to secure the location. Sellner arrived early and was smuggled out the back door after request by the police, without the activists noticing. By the time most of the activists had arrived, the conference was already over, and they had to leave the event disgruntled and demoralized.

Sellner commented that “it seems like radical leftists have a hard time getting up in the morning.”

– “We only want what indigenous peoples across the world want, which is to secure one’s own culture and the right to a homeland. When the Sami people, the Jews or the Palestinians say they want an homogenous country or an autonomous region to preserve their culture, no-one calls them racist or neo-Nazi. Why is it so horrible when we want the same thing in a peaceful way?” said Martin Sellner.

Sellner also said he would come back to Norway to speak again in the future, if invited. “Norway has been a fascinating and beautiful experience because the Sun stays up so late in the evening at this time of year. I would love to come back.”

Sellner’s talk at the conferance.

 

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • PK svada

  Terrortrusler må straffes med fengsel

  • ALFAHANN

   Hva med joik?

  • heimevernet

   Det er bare onde terrorister som havner i fengsel. De gode terroristene får i stedet jobb i media, ved universitetet, i hjelpeorganisasjonene og så videre.

   • ALFAHANN

    Er du stolt av å være med i heimevernet?

 • Kurt O Fittje

  Her var det mykje framandlandsk, du! I Noreg preikar me norsk.

 • invernes

  Leftist activists arrived too late to stop Identitarian leader from speaking in Norway.
  Takk og pris for det . 🙂

  • heimevernet

   Det er ikke lett for venstrevridde å komme seg opp om morgenen når de sikkert er oppe hele natta og begår vold mot folk som har skrevet noen sannhetsord på facebook, eller de driver og kaster stein på politiet og liknende.

   • Verden_er_gal.

    Når man hører de mange retarderte argumentene deres for tiden, så kan vel grunnen til forsentkommingen være at de ikke har klart å lære seg klokken, rett og slett.

 • invernes

  Hva går skattepengene til ? en ny serie. 🙂

  Brukte norske skattekroner til å hylle terrorist

  https://www.frieord.no/terrorisme-2/brukte-norske-skattekroner-a-hylle-terrorist/

 • Kurt O Fittje

  Godt nytt fra nabolandet i øst! Sverigedemokratene er nå større enn Moderaterna (Svensk Høyre). Muhammed og Fatima pakket kofferten:)

  • heimevernet

   Takk for gode nyheter. Det er ikke mange av dem om dagen.

  • invernes

   Så bra for svenskene og med et AP her hjemme får vi alle hit til vårt land.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!