Japan er kjent for å føre en meget restriktiv innvandringspolitikk og slapp kun inn 27 flyktninger under migrantkrisen i 2015. Nå er to av dem siktet for gruppevoldtekt og ran av en japansk kvinne i 30-årene.

https://twitter.com/polNewsForever/status/864100083607982081

Tokyoreporter.com opplyser at de siktede er to tyrkiske statsborgere som søkte asyl i Japan. Overfallet og ranet skal ha skjedd etter at gjerningsmennene fulgte etter en kvinne som gikk alene hjem fra byen.

Saken er fra 2016, men ikke tidligere omtalt i norsk presse. Ekte Nyheter velger derfor å omtale saken for å sette søkelys på vold mot kvinner og problemene som oppstår ved innvandring fra den muslimske kulturkrets.

Voldtekt og seksuelle overgrep begått av muslimske migranter et kjent problem problem i Vest-Europa og har økt i omfang de siste årene. I blant annet Tyskland, Storbritannia og Sverige er problemet nå så stort at politiet hemmeligholder overgrepssaker begått av migranter for å forhindre “rasisme”.

ektenyheter