Nye toner i norsk politikk: Partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen i Alliansen kaller FrPere «cucks» og erklærer Alliansen som et nytt nasjonalistparti som setter Norge først. 

I en video på Facebook adressert til FrPs landsmøte går Lysglimt i dag hardt ut mot FrP og sier blant annet at FrP i regjering er en komplett skandale og at den verste migrasjonsbølgen til Norge fant sted under FrP sin vakt.

Til Fremskrittspartiet FrPs landsmøte.For spesielt interesserte.

Posted by Hans Jorgen Lysglimt Johansen on Mittwoch, 3. Mai 2017

I den 22 minutt lange videoen snakker Lysglimt om hvordan FrP har gått fra et tøft opposisjonsparti til å spilt fallitt som protestparti og at det aldri kan bli seg selv igjen.

Alliansen sin partistruktur er også annerledes fra det vi er vant til i Norge. Partiet har kun en sak: Kreve folkeavstemming om EØS. Utover dette er partiets kandidater fristilte. Alliansen har således ikke et partiprogram, men publiserte nylig et verdiprogram på sin blogg.

Listekandidatene er håndplukket av Lysglimt og partiet har ingen medlemmer, kun støttemedlemmer etter inspirasjon av Geert Wilders i Nederland. Wilders er som kjent eneste medlem i sitt parti Partij voor de Vrijheid (norsk: Parti for Friheten). Fordelen ved å strukturer et parti slik at at man forhindrer eventuelle kuppforsøk, men man åpner også opp for anklager om «førerprinsippet«, som tidligere politisk journalist i Dagbladet Per Vassbotn allerede har anklaget Lysglimt for på Twitter.

Ekte Nyheter har fulgt Lysglimt og Alliansen fra starten og det virker som om partiet på få måneder har gått fra en bred tverrpolitisk platform basert på EØS-motstand til å nå ha «funnet seg selv» godt plassert i alternativ-høyre kategorien. At Lysglimt kaller FrPere for cucks er et eksempel på dette. Utrykket «cuck» stammer fra alternativ-høyre personligheten Vox Day sin bok: “Cuckservative: How “Conservatives” Betrayed America.” Hvor han spiller på ordene “cuckold” and “conservative,” hvor «cuckold» betyr en mann som har en utro kone (ordet stammer fra cuckoo-fuglen, som legger eggene sine i andre fugler sitt reir).

Unge alternativ-høyre-aktivister har lenge trollet konservative som er for fremmedkulturell masseinnvandring i sosiale medier ved å kalle dem cuckservatives. Implikasjonen er at en hvit amerikaner som er for fremmedkulturell masseinnvandring til USA er det sammen som en mann som tillater andre menn å ligge med hans kone.

Tweets og Facebook-poster fra Alliansens listekandidatenes tyder på at Lysglimt mener alvor og har knyttet til seg et knippe av patriotiske hardlinere. Under følger noen eksempel:

Fra twitterkontoen til Bjørn Christian Rødal, 1.kandidat i Hordaland.

 

Tasten finner du under valget 11. september. Stem Alliansen

Posted by Ellen Due Brynjulfsen on Donnerstag, 20. April 2017

Fra Facebook-profilen til Ellen Due Brynjulfsen, 1. kandidat i Buskerud.

 

Fra Alliansen på Youtube: Tove Fagerhøi, 1. kandidat i Nordland.

 

Noen vil kanskje tenke at det er modig av Fabian å stille slike spørsmål. For meg er måten han kommuniserer på et tegn p…

Posted by Petter Amundsen on Dienstag, 25. April 2017

Fra Facebook-profilen til Petter Amundsen, 1. kandidat i Telemark.

ektenyheter