Mainstream media fornekter seg ikke, koker supper på spiker og spinner «Flynn-gate» ut av proposjoner. Et eksempel er magasinet Heavy med saken: «Michael Flynn & Russia: 5 Fast Facts You Need to Know » 

Av Inge Eimhjellen

FOTO: Michael Klimentyev/ Sputnik/Kremlin/EPA

Et eksempel på «spinningen» av «Flynn-gate» fra MSMediet Heavy (et slags Huffington Post -light med ca 30-35 mill. månedlige lesere iflg. Alexa og dem selv):

Først en tillitvekkende overskrift (for eksempel inneholder «fakta»): «Michael Flynn & Russia: 5 Fast Facts You Need to Know»

Så en innledning/introduksjon til saken som slutter med «Here’s a look at Flynn’s ties to Russia.» (legg merke til; TIEEES to Russia!)

Så følger: «1. Flynn Has Been a Contributor to RT, the Russian News Outlet Run by the Kremlin» -Alarm, Alarm!! ..ikke tenk på at for eksempel “Politisk Korrekte»/MSMedia/»venstre»-siden/etc.’s «kjæledegge», mangeårig CNN-headliner Larry King, har hatt eget show på RT lenge.

«2. Flynn Has Said on RT That Russia & the U.S. Need to Work Together & Called for an End to the ‘Bully Game» -Alarm, Alarm!! For en ond forræder…?

«3. Flynn Said He Warned the Obama Administration of the Dangers of Toppling Assad» -Alarm, Alarm!! Bastard!

«4. Flynn Thinks Putin is a ‘Totalitarian Dictator,’ but ‘Smart and Savvy’» -Alarm, Alarm!! Helt klart “rævslikker” av Putin!

«5. Flynn Joined Trump for Security Briefings During the Campaign & Had a Security Clearance Before the Inauguration» -Alarm, Alarm!! Helt klart bevis for…noe…

Guardian har dog noe mer «kjøtt på benet», som at «..he [Flynn] received about $45,000 (£36,000) for attending RT’s gala dinner in Moscow, where he sat next to Putin. Flynn also accepted $11,250 from two Russian firms for speaking engagements in Washington. One of them was Kaspersky Lab, a cybersecurity company with ties to the Kremlin..» -Alarm, Alarm!! Han gjorde (hvis sant) en smule av det Clintons et al. har gjort i årevis! -Alarm, Alarm!! Et Russisk cybersecurity firma har TIEEES til landets regjering! ..men verst av alt:

-SuperDuperÜberAlarm!! Flynn satt ved siden av Putin på en gallamiddag for RT! DET er i hvertfall en «smoking gun»! ..bli nå ikke distrahert av at ved samme, runde 10-manns bord satt også bl.a. Jill Stein (2016 president kandidat for Green Party), Willy Wimmer tysk toppolitiker fra Merkel’s parti CDU og Cyril Svoboda, tidligere Tjekkisk vise-statsminister, ifølge MSMediet NBCNEWS.

Kilder:

Michael Flynn & Russia: 5 Fast Facts You Need to Know, Heavy.com

Michael Flynn: new evidence spy chiefs had concerns about Russian ties, theguardian.com

ektenyheter