De siste to timene har det vært to masseslagsmål i Oslo. Mindreårige av utenlandsk opprinnelse skal ha slåss mot hverandre bevæpnet med balltrær, macheter og kniver.

Det har vært en travel start på helgen for Oslo-politiet. De siste to timene er det meldt om to masseslagsmål. Det første fant sted ved 20-tiden på Tøyen og involverte 15-20 personer av utenlandsk opprinnelse. Ifølge politiet var slagsmålet trolig planlagt på forhånd.

Ved 21-tiden brakte det løs igjen, denne gangen var det ved Furuset skole. Ifølge politiet skal ca 20 personer ha vært involvert i denne episoden. Tv2 melder at Politiet er i kontakt med flere personer på stedet som er skadd. En person skal ha bruddskader i ansiktet og blir behandlet av helsepersonell. De involverte beskrives som også i denne episoden som mindreårige, av utenlandsk opprinnelse.

Det er foreløpig usikkert om de to episodene henger sammen. Bevæpnet politi søker nå etter gjerningspersonene.

ektenyheter