De siste to timene har det vært to masseslagsmål i Oslo. Mindreårige av utenlandsk opprinnelse skal ha slåss mot hverandre bevæpnet med balltrær, macheter og kniver.

Det har vært en travel start på helgen for Oslo-politiet. De siste to timene er det meldt om to masseslagsmål. Det første fant sted ved 20-tiden på Tøyen og involverte 15-20 personer av utenlandsk opprinnelse. Ifølge politiet var slagsmålet trolig planlagt på forhånd.

Ved 21-tiden brakte det løs igjen, denne gangen var det ved Furuset skole. Ifølge politiet skal ca 20 personer ha vært involvert i denne episoden. Tv2 melder at Politiet er i kontakt med flere personer på stedet som er skadd. En person skal ha bruddskader i ansiktet og blir behandlet av helsepersonell. De involverte beskrives som også i denne episoden som mindreårige, av utenlandsk opprinnelse.

Det er foreløpig usikkert om de to episodene henger sammen. Bevæpnet politi søker nå etter gjerningspersonene.

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter