Facebooks hemmelige regler lekket

Facebooks hemmelige regler for hva det er lov å publisere på nettstedet, skal være avslørt av den britiske storavisen The Guardian.

Ifølge The Guardian er flere av moderatorene som jobber for Facebook overveldet av mengden arbeid det kreves å overvåke innholdet på nettstedet.

Målet med retningslinjene skal ifølge NRK være å moderere innhold som viser vold, hatefulle ytringer, terrorisme, pornografi, rasisme eller selvskading.

Ekte Nyheter følger utviklingen rundt ytringsfrihetens kår på Facebook og har tidligere dekket når Hege Storhaug ble kastet ut av Facebook og når Facebook-ansatte innrømmet å sensurer konservative nyheter.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • invernes

  Folk burde kutte ut Facebook !

  • Per Ståle Bratsberg

   Jeg bruker FB kun for å kommentere, og selvfølgelig bruker jeg pseudonym.

   • invernes

    Holder her Spikers -Snaphanen og Avpixlat for meg 🙂

    • Per Ståle Bratsberg

     Hva med Document da?
     Spikers ble litt for religiøst for meg altså.

 • Kurt O Fittje

  Facebook er totalt uegnet til å kommentere aktuelle nyhetssaker. Bare imbesiller, kvisete infantile tenåringer og demente oldinger kjattrer ubekymret i vei på Face! Nei, smartingene bruker Disqus som ivaretar din personlige sikkerhet og din anonymitet på en mye bedre måte enn Facebook. Selv med fake id på Face, er du ikke trygg! På Facebook plapres og skravles det for mye, dine FB-“venner” dolker deg lett i ryggen for et godt ord!! Pluss at administratorene i FB gladelig røper din id til andre hvis det er penger å hente. Disqus er noenlunde safe, men klart…100% er heller ikke Disqus-plattformen. Så vær litt forsiktige, folkens.

  • Per Ståle Bratsberg

   Ja, en bør vel skifte profiler med jevne mellomrom….

   • Kurt O Fittje

    Tja..i Trollheimen vet en aldri hva slags skapninger en treffer på:-/

 • Per Ståle Bratsberg

  FB er sterkt venstrevridd og et farlig redskap brukt av de venstreekstreme/venstrevridde.
  Sensur av ikke sosialistiske meninger er jo helt vanlig, og ha ikke tall på hvor mange FB profiler jeg er utestengt fra.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!