Avinor beskyldes for «aldersrasisme»: – Gamle folk begynner å gråte

Den nye delen av Oslo Lufthavn mangler rullebånd, og på det lengste må man gå 700 meter. – Dette er aldersrasisme. Vi må gjøre et opprør mot dette, mener samfunnsdebattant.

Tidligere kinosjef i Oslo, Ingeborg Moræus Hansen, er i harnisk over de lange avstandene i den nye delen av Oslo Lufthavn.

I dag er hun aktiv samfunnsdebattant og har sin egen blogg.

Moræus Hansen går så langt i å kalle den nye delen med manglende rullebånd «aldersrasisme» fra Avinor, ifølge Dagbladet.

Les mer hos ABC Nyheter

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • invernes

  De bør iallefall skaffe rullestoler så de eldre med svake ben slipper å gå så langt, den lange gang avstanden er vel laget for unge sterke skjeggbarn , de går gjerne oppover hele Europa for å komme til honningkrukka til Hareide og Grande.

  • Iallefall Norwegian tilbyr, uten ekstra kostnad, rullestol til både ombordstigning & ved ankomst blir en møtt av noen som kan trille den som måtte ha behov for det til bagasjebåndet. Derfra er man overlatt til seg sjøl…

 • PK svada

  Trim for eldre 🙂
  Gi dem en Zegway

  • Knut Arild

   Trim for alkiser, gi dem lettøl 🙂

 • Knut Arild
  • PK svada

   Det finnes en sang for alt 🙂

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!