Angrep på ytringsfriheten

I forbindelse med at Ekte Nyheter arrangerer konferansen “Den Nye Politiske Virkeligheten” på Eldorado bokhandel i Oslo, lørdag den 27. mai har fascistiske krefter på venstresiden mønstret til demonstrasjon og boikott for å få stoppet disse ytringene. De har blant annet oppfordret til bruk av vold (bruk av smørsyre). Dette er alvorlig fordi ytringsfriheten er selve fundamentet som et hvert sivilisert samfunn er bygget på.

Tanken bak konferansen er å slippe til marginaliserte stemmer i samfunnsdebatten for å fostre dialog fremfor polarisering. Vi har invitert bidragsytere fra mange forskjellige områder, alt fra klima til Brexit. En av våre talere, Martin Sellner, er invitert for å fortelle om den sterkt voksende Identitærebevegelsen i Europa, som er en pan-europeisk patriotbevegelse som ønsker å bevare europeisk kultur.

Fascister på venstresiden forsøker å stoppe dette, og dette beklager vi.

Fascisme er en ideologi som kan ta både en høyreorientert og en venstreorientert form. De tyske nasjonalsosialistene var et sentrumsparti, med en totalitær styringsideologi. Mussolini omtalte sitt fascistiske parti som “den tredje vei” mellom ytre høyre (kapitalismen) og ytre venstre (kommunismen). Stalin lyktes likevel å stemple disse partiene som “høyreekstreme,” opprinnelig fordi de tillot noe privat eiendomsrett. “Sentrumsekstrem” hadde vært et bedre uttrykk. Høyresiden har dessverre likevel urettmessig akseptert merkelappen “høyreekstrem” på Hitler og har som følge av dette tatt et oppgjør med totalitære tendenser innenfor sine rekker. Høyresiden er derfor i dag liberal og demokratisk, og bra er det.

Venstresiden, derimot, har aldri tatt noe tilsvarende oppgjør med venstresidens fascistiske ideologi. Dette gjenspeiles ved at det er helt ok å gå med en t-skjorte av massemorderen Che Guevara, men ikke av Hitler. Det er helt ok å gå med hammer og sigd-symbol på t-skjorten, men ikke hakekors. Det er helt ok å hylle Castro, Chavez og andre venstreorienterte fascister, men ikke ok å hylle Hitler eller Mussolini. Alle har hørt om Holocaust hvor rundt 7 millioner jøder ble drept. Nesten ingen har hørt om kommunismens folkemord, hvor over 100 millioner mennesker ble drept. Når kommunismen har ført til nasjonal katastrofe og sult, slik som pågår i Venezuela akkurat nå er venstresiden musestille. De skylder på oljen.

Som konsekvens av at venstresiden aldri har bedt om unnskyldning for sine folkemord og for sine overgrep får disse morderiske idéene leve videre helt fritt og brukes til å radikalisere og voldeliggjøre unge mennesker gjennom hat. Dersom man konfronterer disse med kommunismens grusomheter svarer de bare at dette ikke var “ekte kommunisme” og med det mener de at hvis bare de hadde vært diktator i stedet for Stalin ville vi levd i utopia i dag.

Tenk om en ny-nazist hadde argumentert på den måten? “Å nei, Nazismen i Tyskland var ikke ekte Nazisme. Det var Hitler det var noe galt med, ikke ideologien.” Ville noen akseptert dette? Selvfølgelig ikke. Nazismen i Tyskland var ekte Nazisme, og Kommunismen i Sovjetunionen, Kambodsja, Kina, Nord-Korea, Vietnam og Somalia var ekte kommunisme. Begge var fascistiske, morderiske ideologier som alle siviliserte mennesker bør ta avstand fra.

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om konferansen. Den totalitære venstresiden tror ikke på dialog. De tror på å tie folk i hjel med hammer og sigd.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Eirik Lysenstøen

  Godt beskrevet, og godt å se at verken Eldorado eller Ekte Nyheter akter å la seg true, men jeg forstår ikke hvorfor man her prøver å beskrive dem som fascistiske. Kall dem ganske enkelt hva de er, kommunister. Når man forsøker å bruker fascist for å beskrive den totalitære venstresiden som vil undertrykke ytringsfrihet lar man med det den mest morderiske og voldelige ideologien igjennom tidene, kommunisme, slippe av kroken. Det er kanskje et bra troll å kalle de som hysterisk insisterer på at de er antifascister for fascister, men det er ikke presist.

  Dette er i mine øyne symptomatisk for hvordan høyresiden og liberalister har akseptert venstresiden moralske paradigme, hvor den høyreekstreme fascismen og nazismen er det verste man kan være. Kall dem bare kommunister, det er ille nok. Å insistere på å bruke fascisme for å beskrive dem slik er for det første forvirrende og for det andre å gi kommunisme et implisitt frikort.

  • Velplassert anmerkning. Faktisk er det direkte ille at man i 2017 må komme med slike korreksjoner, men historieforfalskningen i Norge stikker dypt. Kanskje har vi en jobb å gjøre med få gjeninnført ordet bolsjevik i dagligtalen.

 • Per Ståle Bratsberg

  Tja, her kan en vel diskutere litt.
  Det vi ser her i Europa og for så vidt i USA er jo at det diktatoriske sosialistiske samarbeider med storkapitalen om å undertrykke folket og aktivt hindre demokrati og makt til folket.
  Se bare på EU, et typisk eksempel på det jeg nevnte her.
  Vi finner vel egentlig ikke hverken ren gammeldags kommunisme eller nazisme lenger annet enn i Nord-Korea, Cuba, og Venezuela.

 • invernes

  Venstresiden angriper hele tiden ytringsfriheten og våre demokratier i vesten nå, de ønsker å nå sitt mål med masseinnvandring og islam.

 • PK svada

  Tja, i Norge har vi minst tre “kommunistiske” partier, SV, Rødt. og MDG. Og et snev i arbeiderpartiet.
  Venstresiden mangler logisk tenkning, de har en eller annen form for kortslutning.

 • PK svada

  Nå er det ikke lenger trygt for nordmenn å sone i fengsel.

  Frykter å bli banket opp av radikale islamister
  https://www.nrk.no/telemark/innsatte-frykter-a-bli-banket-opp-av-radikale-islamister-1.13527561

  • densensurerte

   Radikale islamister… altså muslimer.

 • invernes

  Siste nytt :
  BREAKING NEWS: Several people killed and many injured after two explosions in Manchester Arena at the end of Ariana Grande gig as bloodied teenage concert-goers flee to their waiting parents

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4531940/Emergency-services-rush-Manchester-Arena.html#ixzz4hr2oyRU7
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4531940/Emergency-services-rush-Manchester-Arena.html

 • Verden_er_gal.

  Jeg er “i krig” med akersposten.no for tiden. Jeg har sagt klart fra hva som er årsaken til fortettingen de raser over for tiden, de svarer med å lukke alle kommentarfeltene på artiklene om dette, måtte til en artikkel fra flere uker tilbake for å få lagt inn den siste. Se bare, den nederste ble altså skrevet først:

  Verden_er_gal. for 2 minutter siden
  Akersposten har vært på studiereise til Nord-Korea, der lærte de at om noen bruker sin ytringsfrihet til å si noe upopulært så må man kneble vedkommende. Arbeidsleir ble litt vel drastisk for dem, men å slutte å ha kommentarfelt der hvor det smertet mest at noen ropte “se, keiseren har jo ikke klær på seg”, det var innenfor.
  Heller ofre barnas lekeplasser og eplehagene rundt om enn å si noe om hva som er det EGENTLIGE problemet. Utfordringen står fast: fortell meg hva som var usant i det jeg skrev under den nyeste artikkelen om fortetting.
  Rediger Vis i diskusjonen

  Diskusjon på akersposten.no 1 comments
  Grunnleggende moralsk forkastelig
  Verden_er_gal.
  Verden_er_gal. for 3 timer siden
  Vi prøver for n’te gang: den etnisk norske befolkningen synker i antall og utflyttingen fra Oslo er større enn innflyttingen i denne gruppen.
  Allikevel så vokser Oslo raskt, dette pga. folk som mener at den pedofile røveren Muhammed er et perfekt forbilde (mulig moderator synes dette er harde ord, men les deg opp før du vurderer å ikke ta inn kommentaren, dette er ugjendrivelig sant) og at en bok som er gjennomsyret av hat mot oss vantro er rettesnoren for sanne muslimer. De “muslimene” som er integrert i vårt samfunn er frafalne som ikke følger boken. Bevis at jeg tar feil om noen kan. Hvorfor feirer millioner av muslimer terroren i Manchester?
  Men dette tør ikke noen peke på, da blir man stemplet som rasist av de politisk korrekte.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!