Revetal Ungdomskole truet 15-åring med politiet fordi han skrev FB-innlegg om ukultur

«Her på ungdomsskolen kan vi ofte oppleve å bli skjelt ut og smelt til uten grunn», skrev Daniel Aall Skillinghaug på Facebook i et opprop for folkeskikk og respekt. Da gikk rektor ved Revetal ungdomsskole til politiet.

– Jeg har fått masse støtte og kommentarer hver dag. Mange sier at de kjenner seg igjen i denne ukulturen, og flere elever og tidligere elever synes det det er bra at dette tas opp. Også foreldre til tidligere elever har tatt kontakt med meg, sier Daniel Aall Skillinghaug til Tønsbergs Blad.

15 år gamle Daniel Aall Skillinghaug satt alene i et klasserom da han overhørte to lærere snakke om ham og flere andre elever i klassen sin. Han reagerte kraftig på det han i et Facebook-innlegg kaller «direkte nedlatende kommentarer om enkelte elever».

«Læreren (som har vært innom klassen et par timer) begynte å skille ut hvilke elever som er «dårligst» i klassen uten at hun kjenner noe til oss. … Det var kommentarer som gikk direkte på personligheten av en elev og hennes mor. Er dette greit», spør han. Han ber alle som jobber med mennesker om å ha respekt for andre.

Les mer i Nettavisen

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • DrD .

  Med en slik skandaløs handling fra rektor, hvor han undertrykker ytringsfriheten til en elev; bør kommuneledelsen snarest stille misstillit til rektor og suspendere/sparke vedkommende snarest.
  Hvis rektor driver et slik fryktregime med psykisk tortur av elevene (å bli feilaktig anmeldt til politiet er psykisk stressende), har vedkommende ingen rett til å jobbe med barn og unge. I tillegg kan en slik anmeldelse medføre problemer for eleven i fremtiden i forhold til jobb og utdanning.
  Politiet bør snarest se sin besøkelsestid og hennlegge saken med intet straffbart forhold, for så å ta ut tiltale mot rektor for feilaktig anmeldelse mot eleven, samt inndra rektors vandelsattest som Revetal trenger for å jobbe i skolevesenet. Om politikerne ikke får ut fingeren, bør rettsvesenet fradømme rektor retten til å jobbe med barn og unge.

 • The Stig

  Revetal, plassen Gud glemte LOL, bare bermen. Jeg forstår lærerne, ungdomsskoleelever av i dag er ofte uforskammet PAKK. Denne dusten av en rektor hadde dog ikke trengt å anmelde noe. Det viser utrygghet og handlingslammelse.

 • The Stig

  Universets leder har igjen talt :

  https://youtu.be/BdG57lgHFaA

 • invernes

  Hva blir det neste ?

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!