Noen ganger overgår virkeligheten fantasien og man får et «you can’t make this shit up» øyeblikk. Overklasse-jenta Louise Rosealma, radikalisert på Berkeley, pornostjerne i kategorien «hårete» og Antifa-aktivist har gitt oss et slik øyeblikk. Om noen spør meg hvorfor jeg skriver for Ekte Nyheter vil jeg i fremtiden bare svare: «In it for the Lols»

Under er historien om Louise Rosealma, også kjent som Venus Rosales og #MoldyLocks fortalt i én Youtube-video og fem tweets:

 

 

 

 

 

ektenyheter

9 KOMMENTARER

  1. Feminismen har lurt damer til å tro at menn og kvinner er like på alle områder, og at de kan gjøre alt det menn kan minst like godt.
    Sannheten er selvfølgelig at det er forskjell på kjønnene. Selv en veltrent dame har liten mulighet til å overvinne selv en gjennomsnittlig mann når det kommer til styrke.
    Derfor er det ekstra vanskelig å fatte hvorfor det i hovedsak er damer som ønsker å oversvømme vesten med seksualforbrytere fra midt-østen, når det er kvinner som er sårbare, og som har få eller ingen mulighet til å forsvare seg mot overgrep.
    Koranen tillater muslimer å ta ikke-troende kvinner som krigsbytte/sexslaver, så voldtektsbølgen mot vestens kvinner er tillat og ønsket i følge islam.

  2. Jeg må si at det er flott at Norge har fått enda en nyhetskilde, ektenyheter.no! Er det noe media-Norge trenger er det mer kritisk journalistikk, og denne siden her ser lovende ut så langt! Håper dere kommer til å vokse betraktelig! Keep on the good work!