Ikke send barna dine til Berkeley / Historien om Louise Rosealma AKA #MoldyLocks

Noen ganger overgår virkeligheten fantasien og man får et “you can’t make this shit up” øyeblikk. Overklasse-jenta Louise Rosealma, radikalisert på Berkeley, pornostjerne i kategorien “hårete” og Antifa-aktivist har gitt oss et slik øyeblikk. Om noen spør meg hvorfor jeg skriver for Ekte Nyheter vil jeg i fremtiden bare svare: “In it for the Lols”

Under er historien om Louise Rosealma, også kjent som Venus Rosales og #MoldyLocks fortalt i én Youtube-video og fem tweets:

 

 

 

 

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • DrD .

  Feminismen har lurt damer til å tro at menn og kvinner er like på alle områder, og at de kan gjøre alt det menn kan minst like godt.
  Sannheten er selvfølgelig at det er forskjell på kjønnene. Selv en veltrent dame har liten mulighet til å overvinne selv en gjennomsnittlig mann når det kommer til styrke.
  Derfor er det ekstra vanskelig å fatte hvorfor det i hovedsak er damer som ønsker å oversvømme vesten med seksualforbrytere fra midt-østen, når det er kvinner som er sårbare, og som har få eller ingen mulighet til å forsvare seg mot overgrep.
  Koranen tillater muslimer å ta ikke-troende kvinner som krigsbytte/sexslaver, så voldtektsbølgen mot vestens kvinner er tillat og ønsket i følge islam.

 • Per Ståle Bratsberg

  Nå burde jo psykiatrien kunne tatt seg av slike før de går helt til grunne i denne sosialistiske kloakkpølen!

 • Felix

  Jeg må si at det er flott at Norge har fått enda en nyhetskilde, ektenyheter.no! Er det noe media-Norge trenger er det mer kritisk journalistikk, og denne siden her ser lovende ut så langt! Håper dere kommer til å vokse betraktelig! Keep on the good work!

 • invernes

  Venstresiden ødelegger mennesker mentalt ! de skaper hjernedøde .

  • Flemming Petersen

   Det er en liten brist i din teori. Hvordan kan hjernedøde skape hjernedøde?

   • AndyAce83

    Smitte er passivt 😉

    • Flemming Petersen

     Andy Ace83, velkommen til Ekte nyheter, vi trenger flere debattanter 🙂

     • AndyAce83

      Takk. Jeg har bokmerket siden 😉

   • invernes

    Som sagt under det smitter 🙂

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!