Det har vært en skoleskyting i San Bernadino i California for en liten stund siden, men media og venstreorienterte er merkelig stille om dette. Det er 3 enkle grunner.

1: Han brukte en 6-skudds revolver

Narrativet er at så lenge man forbyr høykapasitetsvåpen så vil ingen tørre å begå skoleskytinger og masse drap. Men Cedric Anderson brukte en “grovkalibret” revolver (.38 og .357) som bare rommet 6 skudd. Å bruke en slik revolver effektivt krever meget gode egenskaper, ellers vil det gå sent hvis man vil skyte presist.

2: Våpenlovene forbød allerede våpen på stedet

Det var allerede en “no gun” zone på skolen. California har i tillegg en av de strengeste våpenlovgivningene i landet. Alikevel har de ikke greid å forhindre tragedier slik som den forrige San Bernadino-skytingen.

Det var også snakk om at han ikke hadde lov til å eie våpen, men dette er uklart. Ifølge Heavy.com var det saker mot han der en domfellelse ville ført til at han ikke kunne eie våpen, men sakene ble avvist.

3: Han var svart

Dette passet rett og slett ikke inn i det venstreorienterte narrativet om at alle skoleskytere og massedrapsmenn er hvite menn.

 

 

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter