Identitærbevegelsen i Tyskland demonstrerte i går mot partiet Die Linke (de venstreorienterte) sin plan om å male et minnesmerke for den tyske marinen lilla. Die Linke ønsket å male ubåten U995 som i dag fungere som et museum for å protester mot militarisering og tysk våpenproduksjon. Flere av demonstrantene hadde på seg rosa vaginaluer og tyske militærhjelmer, minst en av mennene hadde også på seg et rosa skjørt.

Die Linke sin plan om å skjende minnesmerke er omstridt i Tyskland og lokalbefolkningen har vært tydlige i sin motstand. Flere marinesoldater var også tilstede i sivilt og observerte gårdagens demonstrasjon og Identitærbevegelsen sin mot-demonstrasjon.

Posted by Identitäre Bewegung Schleswig-Holstein on Freitag, 14. April 2017

 

Marineminnesmerke i Laboe var opprinnelig et minnesmerke for tyske marinesoldater som falt under første verdenskrig. Minnesmerke er en viktig turistattraksjon, og tyske marinefartøy som passerer stanser alltid for å ære de falne soldatene. Ubåten ble forlatt av tyskerne i Norge når de tapte andre verdenskrig og ble gitt tilbake til Tyskland av norske myndigheter i 1965 for å symbolisere fred og vennskap mellom de to nasjonene.

Posted by Identitäre Bewegung Schleswig-Holstein on Freitag, 14. April 2017

 

Fritt oversatt: «Det handler ikke om ofrene, men om å promotere deres ideologi, torpeder venstresidens tidsånd!»

12 KOMMENTARER

 1. Høyrehipstere? Hva er nå det for noe? Jeg trodde en hipster, som begrep, er en relativt upolitisk jålebukk av en narsissist. Ergo er merkelappen høyrehipster (eller, venstrehipster, for den saks skyld) en absurd selvmotsigelse.

  • Dette ser jo ut som en aldeles bizzar sak, skulle gjerne vite detaljene men friatider vil har saken bak betalingsmur, og svensk msm nevner som forventet ikke et eneste ord om idiotiet.

  • Nonsens. Det er bare The Donald som setter endelig punktum for mer tøys fra fleskefettbabyen-Kim.

   • STFU horny old Anne Hansen, en krig hvor USA tramper på ubrukelige Nord-Korea og hvor Nord-Korea smeller av alt de har mot Sør-Korea kan få STORE konsekvenser.

    • Sant nok, men å IKKE gjøre noe kan være enda farligere. Husk at gale-Kim jobber på, utvikler stadig mer avanserte metoder for å nuke sine naboer eller sogar…selveste USA. Men enig at krig bør unngås. Det beste hadde vært om aliajsen USA-Kina snikmyrdet den farlige kjempebabyen i Nord-Korea. Kanskje Putin kan bidra med noen praktiske tips?;-)

     PS Hvem er «horny old Anne Hansen»? -er det en agent fra Nord-Korea?!!

Comments are closed.