Identitærbevegelsen i Tyskland demonstrerte i går mot partiet Die Linke (de venstreorienterte) sin plan om å male et minnesmerke for den tyske marinen lilla. Die Linke ønsket å male ubåten U995 som i dag fungere som et museum for å protester mot militarisering og tysk våpenproduksjon. Flere av demonstrantene hadde på seg rosa vaginaluer og tyske militærhjelmer, minst en av mennene hadde også på seg et rosa skjørt.

Die Linke sin plan om å skjende minnesmerke er omstridt i Tyskland og lokalbefolkningen har vært tydlige i sin motstand. Flere marinesoldater var også tilstede i sivilt og observerte gårdagens demonstrasjon og Identitærbevegelsen sin mot-demonstrasjon.

Posted by Identitäre Bewegung Schleswig-Holstein on Freitag, 14. April 2017

 

Marineminnesmerke i Laboe var opprinnelig et minnesmerke for tyske marinesoldater som falt under første verdenskrig. Minnesmerke er en viktig turistattraksjon, og tyske marinefartøy som passerer stanser alltid for å ære de falne soldatene. Ubåten ble forlatt av tyskerne i Norge når de tapte andre verdenskrig og ble gitt tilbake til Tyskland av norske myndigheter i 1965 for å symbolisere fred og vennskap mellom de to nasjonene.

Posted by Identitäre Bewegung Schleswig-Holstein on Freitag, 14. April 2017

 

Fritt oversatt: «Det handler ikke om ofrene, men om å promotere deres ideologi, torpeder venstresidens tidsånd!»