Høyrehipster-aksjon mot Tyrkias ambassade i Wien

+++ VIDEO: ERDOGAN – HOL DEINE TÜRKEN HAM! +++

+++ VIDEO: ERDOGAN – HOL DEINE TÜRKEN HAM! +++Am 22.03.2017 hissten Aktivisten der Identitäre Bewegung Wien auf der türkischen Botschaft ein Banner mit der Silhouette von Prinz Eugen und der Parole „Erdogan – Hol deine Türken ham!“. Hier das Video zur Aktion!Weiterlesen: https://iboesterreich.at/2017/03/22/erdogan-hol-deine-tuerken-ham-identitaere-aktion-bei-der-tuerkischen-botschaft/Wenn euch die Aktion gefallen hat, unterstützt uns mit einer Spende!SPENDENKONTO:Verein für nachhaltige Völkerverständigung und Jugendarbeit:Bank: AT03 2081 5000 4133 5274Paypal: spenden@iboesterreich.at

Posted by Identitäre Bewegung Österreich on Freitag, 24. März 2017

Aktivister fra Identitærbevegelsen i Østerrike aksjonert nylig mot Tyrkias ambassade i Wien og hang opp et stort banner hvor de oppfordret president Recep Tayyip Erdoğan å ta med seg sine støttespillere tilbake til Tyrkia.

Demonstrasjonen er den siste protesten i en lang serie profesjonelle aksjoner gjenomført av Identitærbevegelsen, som flere refererer til som “høyresidens Greenpeace”. Aksjonen ble gjennomført ved at aksjonister hang opp et gigantisk banner med silhuetten av 17-talls generalen prins Eugene av Savoia med teksten: “Erdoğan, ta med deg dine tyrkerne hjem!” Aksjonistene kastet også ut flyers som skulle illustrere flybiletter med Erdoğan sitt navn på ifølge Vienna Online.

På sine hjemmesider opplyser Identitærbevegelsen i Østerrike at de ble inspirert til å aksjonere etter at president Erdoğan truet Europa, sa at tyrkere i Europa burde få fem barn og at tyrkere er “Europas fremtid

Foto: Identitærbevegelsen i Østerrike

I et intervju med Breitbart London forteller en av lederne av Identitærbevegelsen, Martin Sellner, at de bevisst valgt bildet av prins Eugene, fordi “Erdoğan adresserte tyrkere som ‘Barn av Kara Mustafa‘ i en tale i Wien“. Kara Mustafa var generalen som ledet de tyrkiske invasjonsstyrkene i beleiringen av Wien i 1683. Beleiringen ente med at Mustafa ble slått av en koalisjon som inkluderte den polske kongen Jan III Sobieski og nettopp en ung prins Eugene.

Martin Sellner deltar også på vår konferanse “Den Nye Politiske Virkeligheten” i Oslo 27. mai.

Identitærbevegelsen omtales ofte som et “patriotisk Greenpeace” eller “høyreorienterte hipstere” og har tatt i bruk hashtaggen #ibster som spiller på forkortelsen IB og hipster. De omtaler gjerne medlemmene sine som Identitære og innebærer individ eller grupper som har sin etniske og kulturelle identiteten sentralt plassert i sin verdensanskuelse. Et fokus på kulturell bevaring og utvikling kombinert med en radikal kritikk av den vesteuropeiske samtiden preger bevegelsen. Identitarismen har sine røtter i Frankrike, men har også spredt seg til andre deler av Europa og har en egen Facebook-side på engelsk

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • PK svada

  ok

 • Felix

  Bra!

 • KONSPIRASJON

  Det skulle F meg bare mangle :/

 • PK svada
 • invernes

  Snu aldri ryggen til en tyrker sa de i gamle dager.

  • Jan Johansen

   Skummelt med tyrkere. Mange av dem er ganske lyse i huden, kan lett forveksles med syd-europeere….inntil du kjenner kniven i ryggen eller lastebilhjula som ruller over deg!

   • invernes

    De avslører seg med det ekle grise arabisk lignende språket sitt. 🙂

    • TheInsaneWest

     Enn om det forklarer den trangen de har til strupekutting …

    • Jan Johansen

     Gryntende svin med bomber i turbanen:o

  • PK svada

   Ellers kan du få deg et bakstikk

   • KONSPIRASJON

    Ikke homoerotiske fantasier på Disqus

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!