+++ VIDEO: ERDOGAN – HOL DEINE TÜRKEN HAM! +++

+++ VIDEO: ERDOGAN – HOL DEINE TÜRKEN HAM! +++Am 22.03.2017 hissten Aktivisten der Identitäre Bewegung Wien auf der türkischen Botschaft ein Banner mit der Silhouette von Prinz Eugen und der Parole „Erdogan – Hol deine Türken ham!“. Hier das Video zur Aktion!Weiterlesen: https://iboesterreich.at/2017/03/22/erdogan-hol-deine-tuerken-ham-identitaere-aktion-bei-der-tuerkischen-botschaft/Wenn euch die Aktion gefallen hat, unterstützt uns mit einer Spende!SPENDENKONTO:Verein für nachhaltige Völkerverständigung und Jugendarbeit:Bank: AT03 2081 5000 4133 5274Paypal: spenden@iboesterreich.at

Posted by Identitäre Bewegung Österreich on Freitag, 24. März 2017

Aktivister fra Identitærbevegelsen i Østerrike aksjonert nylig mot Tyrkias ambassade i Wien og hang opp et stort banner hvor de oppfordret president Recep Tayyip Erdoğan å ta med seg sine støttespillere tilbake til Tyrkia.

Demonstrasjonen er den siste protesten i en lang serie profesjonelle aksjoner gjenomført av Identitærbevegelsen, som flere refererer til som «høyresidens Greenpeace». Aksjonen ble gjennomført ved at aksjonister hang opp et gigantisk banner med silhuetten av 17-talls generalen prins Eugene av Savoia med teksten: «Erdoğan, ta med deg dine tyrkerne hjem!» Aksjonistene kastet også ut flyers som skulle illustrere flybiletter med Erdoğan sitt navn på ifølge Vienna Online.

På sine hjemmesider opplyser Identitærbevegelsen i Østerrike at de ble inspirert til å aksjonere etter at president Erdoğan truet Europa, sa at tyrkere i Europa burde få fem barn og at tyrkere er «Europas fremtid»

Foto: Identitærbevegelsen i Østerrike

I et intervju med Breitbart London forteller en av lederne av Identitærbevegelsen, Martin Sellner, at de bevisst valgt bildet av prins Eugene, fordi «Erdoğan adresserte tyrkere som ‘Barn av Kara Mustafa‘ i en tale i Wien«. Kara Mustafa var generalen som ledet de tyrkiske invasjonsstyrkene i beleiringen av Wien i 1683. Beleiringen ente med at Mustafa ble slått av en koalisjon som inkluderte den polske kongen Jan III Sobieski og nettopp en ung prins Eugene.

Martin Sellner deltar også på vår konferanse «Den Nye Politiske Virkeligheten» i Oslo 27. mai.

Identitærbevegelsen omtales ofte som et “patriotisk Greenpeace” eller “høyreorienterte hipstere” og har tatt i bruk hashtaggen #ibster som spiller på forkortelsen IB og hipster. De omtaler gjerne medlemmene sine som Identitære og innebærer individ eller grupper som har sin etniske og kulturelle identiteten sentralt plassert i sin verdensanskuelse. Et fokus på kulturell bevaring og utvikling kombinert med en radikal kritikk av den vesteuropeiske samtiden preger bevegelsen. Identitarismen har sine røtter i Frankrike, men har også spredt seg til andre deler av Europa og har en egen Facebook-side på engelsk