Hvem er hvem i “Youtube-høyre”? I denne artikkelen har vi listet 14 aktuelle kanaler, rangert etter popularitet da denne artikkelen gikk live.

Nordmenn bruker over 2 timer om dagen på internett, langt lenger enn vi ser på TV. Dette kan ha en sammenheng med at kun 32 prosent av nordmenn stoler på journalister.

Alex Jones 

Alex Jones er en amerikansk radiovert og youtuber, som fokuserer mye på survivalism og alternative teorier.

 

Typisk tweet Alex Jones:

Paul Joseph Watson

Paul Joseph Watson er en britisk redaktør for nyhetskanalen InfoWars (The Alex Jones Channel), men lager også sine egne videoer, som fremhever aktuelle saker og venstresidens politisk korrekte galskap.

Typisk tweet Paul Joseph Watson:

Louder With Crowder

Steven Crowder er en amerikansk komiker og samfunnsdebattant, best kjent for sin treffende Youtube-humor, samt gjesteopptredener på Fox News og andre nyhetskanaler. Han har blant annet fått mangfoldige drapstrusler for hans latterliggjøring av Islam og (den angivelige) profeten Mohammad.

Fun fact: Steven er en aktiv MMA-fighter, samt tilhenger av å vente med sex til etter ekteskap.

Typisk tweet fra Steven Crowder:

Sargon of Akkad

Sargon of Akkad er en engelsk youtuber og spillutvikler, som ble kjent da han avslørte et systematisk forsøk på å snike feministisk ideologi inn i dataspill, i det som kalles Gamergate.

Typisk tweet fra Sargon of Akkad:

Rebel Media

Rebel Media er en kanadisk mediekanal som, via mange innholdsskapere, tar opp vår tids aktuelle problemer, som islamisme, millenial-kulturen, og velferdsstatens effekter på mennesket.

http://https://www.youtube.com/watch?v=JeEk4HZGqLo

Typisk tweet fra Rebel Media:

Stefan Molyneux

Stefan Molyneux er en kanadisk filosof og politisk kommentator, som har bemerket seg som en enestående formidler av problemene ved statlig kontroll av økonomi, barneoppdragelse, utdanning, m.m. Han er også kjent for å ha popularisert memen “Not an argument”, som avslører hvor dogmatiske og ikke-empiriske folk flest er når de uttrykker sine politiske meninger.

Mest sette video:

Du kan også høre Molyneux på soundcloud og podcasts

Fun fact: Stefan er etterkommer av den irske filosofen William Molyneux, som var en personlig venn av John Locke.

Typisk tweet fra Stefan Molyneux:

 

Lauren Southern

Lauren Southern er en kanadisk konservativ aktivist og politiker, som tidligere har vært kandidat for Kanadas libertarianer-parti. Hun er kjent for å angripe bl.a. moderne feminisme og champagne-sosialisters dobbeltmoral.

 

Fun fact: Lauren har juridisk sett endret kjønn til mann, noe som viser seg å være godt trolling-materiale.

Typisk tweet Lauren Southern:

 

Black Pigeon Speaks

Black Pigeon Speaks er en kanadisk youtuber som er bosatt i Japan. Han er en modig røst i kampen mot islamisme, social justice warrior-kulturen, og den moderne galskap i sin helhet. Nylig startet han en ukentlig nyhetsshow hvor han går igjennom ukens mest absurde og sjokkerende nyhter fra vårt multikulturelle samfunn.

 

Typisk tweet fra Black Pigeon Speaks:

 

Kraut and Tea

Kraut and Tea er en tysk politisk kommentator, som spesielt fokuserer på å kurere oss fra politisk korrekthet og suicidal innvandringspolitikk.

 

Kraut and Tea har, i likhet med mange andre modige røster (bl.a. den jødiske homoaktivisten Milo Yiannapolous), blitt permanent bannlyst fra Twitter.

 

BillWhittleChannel

Bill Whittle er en amerikansk filmprodusent, politisk kommentator, flypilot og forfatter som brenner for den amerikanske grunnloven. Han har/har hatt mange faste videoserier på Youtube, inkludert Firewall, Afterburner, The Stratosphere Lounge, og Bill Whittle Live.

 

Du kan også følge Bill Whittle på Facebook.

Fun facts: Bill Whittle var kun 14 år da han, basert på eget initiativ og talent, fikk jobb som forfatter, regissør og live-vert for et planetarium-show i Miami. I 2012 forutså Whittle at den nye presidenten i 2016 ville være en republikaner fra pop-kulturen.

Typisk tweet fra Bill Whittle:

 

 

Brittany Pettibone / Tara McCarthy 

Brittany Pettibone og Tara McCarthy er to trendsettende kvinner som sammen driver et youtube-show kalt “Virtue Of The West” hvor de inviterer diverse eksperter og snakker om konservative verdier, etnisitet og intelligens, islamisme, Vestens fremtid, etc. Tara verner sterkt om privatlivet sitt, fordi hun får merke, som kvinne med politisk ukorrekte meninger, hvor alvorlige voldstrusler man kan få fra venstresiden

 

Typisk tweet fra Brittany Pettibone:

 

Mike Cernovich

Mike Cernovich er en amerikansk advokat og sosiale medier-kjendis. Han har vært en svært innflytelsesrik spiller i å avsløre Clinton og staben hennes, og har etter dette blitt en av mainstream medias favoritt-syndebukker, spesielt etter 60 Minutes intervjuet hvor han stod opp for sin overbevisning om at Pizzagate har noe for seg.

 

For mer informasjon om Mike Cernovitch se gjerne hans hjemmeside.

Typisk tweet fra Mike Cernovich:

 

Martin Sellner

Martin Sellner er en østerriksk aktivist, som er en sentral stemme i den voksende Identitærbevegelsen, og har blant annet blitt utsatt for angrep fra «tolerante» venstreekstreme grupper. Sellner kommer på Ekte Nyheters seminar Den Nye Politiske Virkeligheten 27 mai i år.

 

Typisk tweet fra Martin Sellner:

 

Tomi Lahren

Tomi Lahren er en amerikansk konservativ programleder og politisk kommentator, og BBC har kalt henne “Den unge republikaneren som er større enn Trump på Facebook.” Hun ble nylig sparket fra Glenn Becks kanal The Blaze for å mene at abort burde være lovlig (selvom hun mener abort kan være umoralsk). Mange prominente republikanere står bak henne, og har kritisert denne avgjørelsen som urimelig.

 

Typisk tweet fra Tomi Lahren:

 

Har du forslag til kandidater vi burde tatt med? Kommenter under.

ektenyheter