Det meldes om sammenstøt mellom demonstranter og politi i Paris i etterkant av første runde i det franske presidentvalget, ifølge AP.

Demonstrantene er ifølge nyhetsbyrået sinte over at Nasjonal front-leder Marine Le Pen ser ut til å gå videre til andre runde i det franske presidentvalget. Protesten startet ifølge Le Figaro fredelig, før det ble rapportert om flere basketak.

Grupper med unge mennesker, noen fra anarkistiske og antifascistiske grupper, samlet seg på Place de la Bastille øst i Paris idet de første prognosene ble lagt fram søndag.

Politiet skjøt med tåregass for å spre demonstrantene, og opprørspoliti har omringet området.

Les mer i Dagbladet

ektenyheter

12 KOMMENTARER

    • Landssvikere er ofte intelligente mennesker. Quisling var absolutt en oppegående kar. Landsmorderen er lege. Smart dame! De fleste av dagens landssvikere som i dag gjør ugang på tinget er smarte oppegående typer. Det kan man ikke si om blitzere og den gjennomsnitts vanlige gate-demonstrant. Slike har som regel et intellekt på linje med bavianer og brunrotter.

     • En skal ikke skille mellom typene landssvikere, alle skal tas ut og destrueres uansett IQ.

     • Rattus norvegicus….
      – Var det ikke de som utryddet «svartedauen?»

     • Øhh…det var noe med svartrotter og brunrotter, men det var lopper på rottene som var bærere av pestvirus. Svartedauen døde ut av seg selv, men gjenoppsto, dvs pestutbrudd plaget mennesker i middelalderen med ulike mellomrom helt opp til moderne tid.

     • Stemmer det du skriver her, Jan Johansen.

      – Mener likevel at jeg har lest noe om at det var brunrotter som tok livet av svartrottene, som var bærere av «utøyet.»