Eksredaktør tatt med buksene nede for faktafeil om Listhaugs korsbruk – svarer med å si at han “fortsatt er provosert”

Tidligere redaktør (men nå kommentator i samme avis) Sven Egil Omdal er krystallklar på at Sylvi Listhaug bruker korset for å oppnå en politisk vinning. Listhaug mener han sprer falske nyheter.

Omdal merket seg både talen Frp-statsråden holdt og et korssmykke hun bar. Gjennom et kjapt søk i NTB scanpix’ bildedatabase senere fikk han bekreftet sin mistanke: På 631 bilder fra 2001 fram til Listhaug fikk denne statsrådsposten i desember 2015, hadde hun aldri båret det samme religiøse smykket offentlig.

Etter at verken NTB eller andre medier lyktes å få en kommentar fra Omdal mandag, valgte den erfarne mediemannen å utdype sitt syn på både korssmykket og Listhaug i en ny Facebook-post mandag kveld.

Dette sier litt om hvor politisert store deler av pressen er.

 

Les mer i Nettavisen.

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Per Ståle Bratsberg

  Trodde ikke denne mannen var en slik tufs!

 • anabole hemoroider

  Ingen kommentar.

 • PK svada

  Omdal er en stalker

 • invernes

  Løgnen fortsetter helt til venstrepakket er tomme for ideer.

 • invernes

  For Wearing a Crucifix, Norwegian Minister Accused of Xenophobia
  Liberal media claims crucifix attracts “xenophobic” Christians

  http://www.infowars.com/for-wearing-a-crucifix-norwegian-minster-accused-of-xenophobia/

 • invernes

  Venstresiden er virkelig syk !

  https://youtu.be/fmLfCHF3skk

  • Lone Wolf

   Det fins en forklaring på dette fenomenet som de fleste kanskje vil avvise, men som likevel er en realitet. Det er er at disse venstrevridde er besatt av demoner.
   Dette kan virke på forskjellige måter, og slik disse venstrevridde oppfører seg er en av måtene dette kan påxirke folk.

   • invernes

    Alex jones mener det kommer av giften folk får i seg i maten , de blir som levende døde.

 • Lone Wolf

  Disse venstrevridde er noen hyklere, for hva med hijab og niqab ?

  De støtter jo begge deler selv om vi alle ser at dette er plagg som bevisst blir brukt av muslimene til å oppnå en politisk vinning og også for å provosere.
  Det samme gjelder for bønnerom,moskeer, halalmat osv.

  Hvorfor blir ikke de venstrevridde provosert av dette, mens de blir “provosert” av ethvert symbol eller tegn som de mener kan forbindes med kristendom ?

  Disse venstrevridde, både journalister og andre venstrevridde,har null troverdighet. Og det tullet de presterer å si bør forbigås i stillhet.

  Vi bør ganske enkelt ikke bry oss om dem,for de lever i sin egen fantasiverden som bare eksisterer inne i deres egne forvirrede hoder.

 • Lone Wolf

  Dette de vensrevridde kaller for “fremmedfrykt” er ikke noen kristen verdi, men så er jo ordet fremmedfrykt oppfunnet av de venstrevridde for å utrykke sitt brennende hat mot de som mener noe annet enn dem selv, samt for å fremme sin egen agenda som er islamisering av Norge og folkemord på etniske nordmenn.

  Det er jo selvsagt at vi vil protestere på denne onde agendaen som de venstrevridde fremmer, og spesielt kristne. som ikke på noen måte kan akseptere islam, og heller ikke bærere av denne ondskapens pest som kalles islam.
  Hvis muslimene forkaster islam og omvender seg, så blir selvfølgelig de også akseptert.

  Hudfarge spiller ingen rolle for andre enn de venstrevridde som er de virkelige rasistene, og i sitt mørke og hatefulle sinn så tillegger de andre de samme dårlige og onde egenskaper som de selv har, slik de venstrevridde alltid har gjort.

 • PolitiskUkorrekt

  De som kritiserer en norsk statsråd for å bære et kors rundt halsen, er altså de samme som står på barrikadene for at muslimer fritt skal kunne ha på seg det de måtte ønske av religiøse, undertrykkende kostymer.

 • kjellM

  Lurer på om de har mange brønnpissere i Stavanger Aftenblad?

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!