Situasjonen eskalerte raskt på Huntington Beach, California i går da et 30-talls Antifa-bøller prøvde å stoppe over 2 000 Trump-supportere fra å gjennomføre sin lovlig “Make America Great Again”-marsj.

Maskerte antifa-aktivister skal først ha forsøkt å blokkere veien for marsjen ved å skape en menneskelig mur for dernest å angripe deltagere med slag og pepperspray da de mislyktes med å stoppe marsjen. I de påfølgende tumultene ble flere Antifa-aktivister overmannet og jaget fra stranden av Trump-supportere. Fire antifa-aktivister skal også ha blitt arrestert da politiet fikk kontroll på situasjonen.

Pepperspray synes å være det foretrukne våpenet for maskerte kommunister i disse dager. En eldre mann ble også sprayet i ansiktet på et pro-Trump rally i Berkeley, California tidligere i måneden.

https://www.youtube.com/watch?v=ktj-gXssHss

 

Ikke overraskende har norsk presse valgt å ikke omtalt saken når denne artikkelen ble publisert.

Kilder: heatst.com og latimes.com

 

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter