Situasjonen eskalerte raskt på Huntington Beach, California i går da et 30-talls Antifa-bøller prøvde å stoppe over 2 000 Trump-supportere fra å gjennomføre sin lovlig “Make America Great Again”-marsj.

Maskerte antifa-aktivister skal først ha forsøkt å blokkere veien for marsjen ved å skape en menneskelig mur for dernest å angripe deltagere med slag og pepperspray da de mislyktes med å stoppe marsjen. I de påfølgende tumultene ble flere Antifa-aktivister overmannet og jaget fra stranden av Trump-supportere. Fire antifa-aktivister skal også ha blitt arrestert da politiet fikk kontroll på situasjonen.

Pepperspray synes å være det foretrukne våpenet for maskerte kommunister i disse dager. En eldre mann ble også sprayet i ansiktet på et pro-Trump rally i Berkeley, California tidligere i måneden.

https://www.youtube.com/watch?v=ktj-gXssHss

 

Ikke overraskende har norsk presse valgt å ikke omtalt saken når denne artikkelen ble publisert.

Kilder: heatst.com og latimes.com

 

ektenyheter

10 KOMMENTARER

 1. Disse hasj-røykende hippiene er egentlig uinteressante. Freakere som ender i kasjotten, uansett. Glem dette sludderet! Langt verre er nyheten om at The Donald blir spilt sjakk matt av hyenene i kongressen/ Washington. Da får vi en handlingslammet og kastrert president:(

  • Det var meningen hele tiden at dette du nevner skulle skje, og jeg har sagt det siden Trump ble innsatt i januar.
   Trump er med i spillet, og hans rolle er å avlede folkets oppmerksomhet fra andre ting, dvs den delen av folket som støtter Trump.
   Det er dem makthaverne anser som de farligste siden hele de tiden avslører og stopper makthavernes planer og falsk flagg aksjoner.

   • Dette du nevner her vil antakelig også skje, og jeg tror det er bla derfor at Trump vil bygge en mur på grensen mot Mexico for å holde amerikanerne inne i landet.

    Makthaverne må skape kaos og borgerkrig først, for deretter å innføre den lenge planlagte martial law.
    Som så gir grunnlag for et totalitært diktatur.

    Kosentrasjonsleirene står allerede klar, for myndighetene i USA har siden 80-årene bygget et nettverk av såkalte fema camps i USA, dette er konsentrasjonsleire for opposisjonelle og andre brysomme personer.