Situasjonen eskalerte raskt på Huntington Beach, California i går da et 30-talls Antifa-bøller prøvde å stoppe over 2 000 Trump-supportere fra å gjennomføre sin lovlig “Make America Great Again”-marsj.

Maskerte antifa-aktivister skal først ha forsøkt å blokkere veien for marsjen ved å skape en menneskelig mur for dernest å angripe deltagere med slag og pepperspray da de mislyktes med å stoppe marsjen. I de påfølgende tumultene ble flere Antifa-aktivister overmannet og jaget fra stranden av Trump-supportere. Fire antifa-aktivister skal også ha blitt arrestert da politiet fikk kontroll på situasjonen.

Pepperspray synes å være det foretrukne våpenet for maskerte kommunister i disse dager. En eldre mann ble også sprayet i ansiktet på et pro-Trump rally i Berkeley, California tidligere i måneden.

https://www.youtube.com/watch?v=ktj-gXssHss

 

Ikke overraskende har norsk presse valgt å ikke omtalt saken når denne artikkelen ble publisert.

Kilder: heatst.com og latimes.com

 

ektenyheter