Trump har rett; Sveriges innvandringspolitikk fungerer ikke, skriver Jimmie Åkesson og Mattias Karlsson i et innlegg i Wall Street Journal.

Med henvisning til et nylig angrep på politiet i Rinkeby, belegger Sverigedemokratenes Jimmie Åkesson og Mattias Karlsson, Trumps påstander om at innvandringen har forårsaket store problemer i Sverige.

Trump overdrev ikke Sveriges problemer, om så underdrev han skriver Åkesson og Karlsson i et innlegg publisert i Wall Street Journal onsdag.

Blant argumentene for det økende innvandringsproblemet trekker de to politikerne frem at Sverige med sine 275.000 asylsøkere mellom 2014 og 16 tok inn mer per innbygger enn noe annet Europeisk land. 80 prosent av dem som kom i 2015 manglet papirer, og majoriteten kom fra muslimske land skriver de.

Les mer i VG

ektenyheter