Hemmelige dokumenter: 6 millioner migranter søker Europa

Ifølge hemmeligstemplede dokumenter fra tyske sikkerhetsmyndigheter, søker seks millioner flyktninger å nå Europa fra landene rundt Middelhavet.

Det er den tyske avisen Bild som har fått innsyn i tyske sikkerhetsmyndigheters prognoser for 2017. Ifølge avisen skal 5.95 millioner flyktninger i landene rundt Middelhavet søke en fremtid i Europa.

I Tyrkia er det ventet at 2.93 millioner flyktninger ønsker å nå Europa, mens i Libya er det ventet at 1.2 millioner vil søke Europa i 2017.

I dag er det 256.000 flyktninger i Libya som venter på å krysse Middelhavet, ifølge Unicef.

Les mer hos ABC Nyheter

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • wasan T

  Siem pilot hadde hentet 69 000 bare de. Lenge leve redingsselskapet, hurra! 🙂

 • DrD .

  Hitler sendte 3 millioner soldater inn i Russland i begynnelsen av Operasjon Barbarossa.
  Nå kommer 6 millioner uuniformerte islamske soldater inn i Europa, i tillegg til de millionene som allerede har forskanset seg her.

 • Flemming Petersen

  Seks millioner fiender. 256000 står allerde ved porten. Vi må ta affære, vi må stanse galskapen, vi må slå dem tilbake…

  Hva gjør vi?
  Vi henter/inviterer dem inn i våre stuer, vi inviterer dem inn i våre døtres vaginaer, vi gir dem gratis penger for ikke å gjøre noe. Vi ofrer våre egne for at disse barbarene skal være på vårt nivå fra dag én. Etnisk norske eldre blir ofret, skolene forfaller, ALT hvitt blir mindre verdt, rent betydningsløst. Politikerne SLÅSS om å vise EU/FN hvor flinke de er til å integrere.
  Volden i samfunnet tiltar, alle etnisk norske går utrygge tider i møte for på Stortinget og i regjering sitter der Anti-hvite rasister som HATER sitt fedreland og sin egen etnisk norske befolkning.

 • Jan Johansen

  Mannskapet på Siem Pilot og lignende båter i Middelhavet som bistår kyniske menneskesmuglere med å frakte ulovlige imigranter til Europa er skyldige i alvorlig kriminalitet. Redde skipbrudne fra drukningsdøden, greit, men å frakte disse videre ulovlig til italienske havner…IKKE greit!! Finnes det ikke kanonbåter fra fornuftige europeiske land som kan skyte og senke disse “rednings”-piratskutene?!!

  • wasan T

   69 000 hadde siem fraktet til Europa i fjor. Gir du ennå penger til redingsselskapet?

   • Jan Johansen

    Har aldri gitt og kommer aldri til å gi. Særlig ikke nå som redningsselskapet er blitt en krypende lakei for afrikanske menneskesmuglere.

  • invernes

   Båten skulle vært torpedert ! spreng djevelskapen til hell.

   • Jan Johansen

    Ja, du får sagt det, invernes:) I sannhet en satanisk farkost!

 • PK svada

  Europa er et tannløst kontinent

  • Flemming Petersen

   Ender uten tenner 😉

   • wasan T

    Tenk nå på Nguyen, du. Uten tenner.:)

    • Flemming Petersen

     Me so horny, me love you long time, ducky sucky 😉

 • invernes

  Kunne man brukt eller fått lånt en Satan 2 rakett fra Russland ? isåfall kunne man forhindret at avfallet kom seg til Vest Europa.

 • Flemming Petersen

  Vi bør kontakte disse nigerianske krigsherrene som var så heldige å få kjøpe norske MTB’er (Motor Torpedo båt) av korrupte norske offiserer og ubrukelige norske politikere.

  Vi forteller dem at det er skuddpremie på overfylte plastvrak på vei ut fra Libya. Premien er at de får kjøpe norske fregatter og alt annet norskt militærutstyr vi ikke greier å bemanne :/

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!