Boris Johnson fikk svensk kjeft for frigjøring av Storbritannia fra EU

Den svenske EU-parlamentarikeren Anna Maria Corazza Bildt raser mot den britiske utenriksminister Boris Johnsons omtale av Brexit som «frigjøring».

En uttalelse fra britenes utenriksminister Boris Johnson som omtaler Storbritannias utmelding av EU, «Brexit», som frigjøring, faller i unåde hos den svenske EU-parlamentarikeren Anna Maria Corazza Bildt.

– Jeg vil si til den britiske utenriksministeren at ordet «frigjøring» har en veldig sterk betydning i europeisk historie. Å snakke i disse utfordrende tidene om å frigjøre Storbritannia fra EU, er rett og slett smakløst! sa hun under en paneldebatt i Sikkerhetskonferansen i München 17. til 19. februar, og utløste applaus.

Les mer hos ABC Nyheter

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
  • PK svada

    Demokrati er noe dritt, spesielt når flertallet har en annen mening.

  • Per Ståle Bratsberg

    Gitt Boris kjeft ville sikkert Hitler gjort også om han hadde levd…..

  • Flemming Petersen

    Brexit og Trump = HALLELUJA

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!