Ny video sluppet på mandag av James O’Keefes «Project Veritas» inneholder undercover-opptak som ble tatt opp under et møte med «D.C. Anti-Fascist Coalition» og «Disrupt J-20»-gruppen.

Disse gruppene ble avslørt i å planlegge å «stenge ned» fredagens insettelse av presidenten med voldelige protester og et angrep mot et insettelsesball med smørsyre i ventilasjonsanlegget (som blir brukt for å lage stinkbomber). Målet deres, «Deploraball», er et planlagt treff av selverklærte «deplorables» hos National Press Club i Washington på torsdag kveld for å feire Trumps seier.

«Dette greiene er veldig effektivt. Det lukter veldig, veldig vondt for en lang tid», sa en av organisatorene om planen om å utløse stinkbomber på «Deploraball». «Jeg tenkte på ting som ville ødelegge kveldene deres, ødelegge klærne deres», sa en annen organisator. De planla også å utløse sprinkelanlegget i National Press Club med å utløse brannalarmen.

Planlagt på Pizzagate-restaurant Comet Ping Pong

Møtet, som ble fanget på skjult kamera, ble holdt på Comet Pong Pong, en pizzarestaurant som er kjent som episenteret av Pizzagate-kontroversen.

Planlegger å anmelde

Mike Cernovich, som er forfatter og en pro-Trump-twitrer og organisator for «Deploraball», fortalte sine følgere på mandag kveld at han planla en anmeldelse mot anti-Trump-demonstrantene.

«De har gjort en stor feil», sa Cernovich om «Disrupt J-20»-organisatorene. «Når du er truet med terrorisme, og du har folk som sier de kommer til å begå terrorisme på den festen du arrangerer, så må du ta det veldig alvorlig.»

Kilde: Realclearpolitics.

ektenyheter