Nesten 20 kvinner hevder at en gruppe på 10 menn tok på brystene og skrittene deres i Østerrike.

«Vi har ikke opplevd noe slikt her før», sa Kranebitter til AFP.

«Det er hva som gjorde det vanskelig for andre å se hva som skjedde – det hendte midt i festlighetene.»

Kvinnene sa at de ble angrepet av en gruppe mørkhårede men som så ut til å være under 30 år, og de fleste av dem hadde kort skjegg og «sydlig utseende», noe som i tysk språk kan oversettes til afrikanere.

Amatørvideo av hendelsene har så langt ikke hjulpet etterforskere med å identifisere de mistenkte fordi bildekvaliteten var så dårlig.

Salzburg

I byen Salzburg ble en 31 år gammel kvinne fra Tyskland seksuelt overfalt av en 18 år gammel migrant. Den afghanske migranten, som så ut til å være tungt beruset, prøvde flere ganger å kysse henne mens han tok henne i skrittet.

Graz

I Graz ble en 26 år gammel kvinne angivelig seksuelt overfalt av to menn. Kvinnen var på vei til hjemme sitt kl 1:30 om natten da to menn hun beskrev som 25-35 år gamle og hadde utenlandsk utseende, tok på baken og skrittet hennes. Hun greide å løpe fra dem, og rapporterte hendelsen til politiet.

Les også: Migrantmobb på 1000 mann angrep politi og tente på Tysklands eldste kirke nyttårsaften

Les mer i The Mirror, Breitbart og TheLocal.at

ektenyheter