Arbeidsplassen, og dermed inntektskilden til Muhammad Ashraf ble ødelagt av venstreekstreme demonstranter.

I et ekslusivt intervju med Red Alert Politics, sa Ashraf at han ikke var en Donald Trump-supporter under hans kampanje, men fredagens opptøyer var det motsatte av produktivt

«Jeg har et annet synspunkt (enn demonstrantene), sa Ashraf til REd Alert. «Jeg er ikke enig i mange av tingene han sa, men det gir ikke meg retten til å gå og påvirke andres levebrød.»

Ashrafs ansatte, Luis Villarroel, 58, kjørte en klient til destinasjonen da ting ble ille. Demonstranter ødela dører og vinduer i nærheten, men begynte å rette oppmerksomheten mot Villarroel og limoen. Folk begynte å slå på bilen og startet med å kaste steiner og mursteiner i hans retning. Sjåføren endte opp med å dra til sykehuset etter kutt han pådro seg etter å ha tatt på det knuste glasset i bilen.

«Vi har vært i drift i over 25 år og dette er første gang dette har skjedd», sa Ashraf.

Ashraf explained that with the loss of the vehicle, his company is now in the hole for $70,000 (if insurance doesn’t cover riots) plus commission and the medical bills for his driver.

Ashraf forklarte at med tapet av kjøretøyet, skylder nå selskapet kr 584000 ($70 000) (hvis forsikringsselskapet ikke dekker opptøyer) pluss fortjeneste og helseregninger for sjåføren hans.
Det er ironisk at demonstranter er sure på President Trump for hans forslag om innvandring og muslimer, mens de samtidig ødelegger muslimers og innvandreres eiendom og levebrød.

Men når folk er i nød, er det andre anstendige amerikanere som vil hjelpe. Marlo Johnson-Denning fra Palm Coast,Florida satte opp en GoFundMe-side for å hjelpe Ashraf, Villarroel og firmaet deres.

Kilde: Redalertpolitics.

ektenyheter