AUF-leder Mani Husseini: – Trump bør nektes innreise til Norge

AUF-leder Mani Hussaini er født i Syria, og frykter det gjør at han rammes av USAs innreiseforbud. Nå tar ungdomspolitikeren til orde for at Donald Trump bør nektes inngang til Norge.

– Hvis vi skal følge logikken hans, så mener jeg at han er et fare for vårt demokrati og de vestlige verdiene. Da kan Norge si at Trump ikke er velkommen i Norge, sier Hussaini og viser til at lederen for det britiske arbeiderpartiet har tatt til orde for det samme.

Den amerikanske presidentens omstridte presidentordre om flyktninger og immigranter har ført til sterke reaksjoner verden over.

Millioner av mennesker nektes nå innreise til USA. Mani Hussaini tror hans fødested, Syria, gjør at også han er én av dem.

Trump har blant annet innført et innreiseforbud på 90 dager for personer fra sju muslimske land, deriblant Syria.

Hussaini er norsk statsborger og har norsk pass. Han forteller at han har forsøkt å fjerne sitt syriske statsborgerskap, men at beskjeden fra den syriske ambassaden er at det ikke er mulig.

– Så det er sannsynlig at jeg ikke hadde kommet inn i USA nå, sier han til NRK.

Leder for Unge Høyre Kristian Tonning-Riise omtaler forslaget om å nekte presidenten til Norges viktigste allierte innreise som “noe av det tåpeligste” han har hørt på lenge og FpU-formann Bjørn-Kristian Svendsrud mener det bare vil resultere i mindre internasjonal innflytelse for Norge.

Ekte Nyheter har skrevet om innreiseforbudet som opprinnelig stammer fra Obamas liste over land med terrorisiko og som fortsatt tillater de aller fleste muslimer å reise til USA. Vi bemerket da at 16 muslimske land nekter mennesker med israelsk pass innreise.

Mani Husseinis opphavsland Syria er ett av disse.

Den radikale Labour-lederen Jeremy Corbyn har på sin side leflet med terrororganisasjonene Hamas og Hizbollah samt andre ekstremister til et slikt punkt at tidligere Tory-leder David Cameron omtalte han som en “terroristsympatisør” og nektet å unnskylde seg. Vi har også tidligere skrevet om hvordan Jeremy Corbyn har løyet om overfylte tog

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Psilly

  Ikke måte på hvor viktig det skal være å signalisere at man “tar avstand” fra Trump. Ville jo tro at en som Husseini ville være henrykt over at TPP/TTIP er stoppet og at Trump fikk den rosen han fortjener for dette, men nei, her skal man altså risikere det gode forholdet vi har til USA over et midlertidig innreiseforbud fra noen få muslimske land. Snakk om å ha prioriteringene snudd på hodet.

  • Oliver Langeland

   Dette er dessverre et spill hvor jøder/zionister er på alle sider. Blir litt som kommunisme vs nazisme som hadde de samme finansaktørene. WW1 og WW2 handlet om å omskrive grensene, hvem som skulle sitte på makten og hvem som skulle eie hva og opprettelsen av Israel selvsagt. sentarlisering av makt, lover og verdier. “WW3” blir del 3 av det hele. Kort sagt: WW1=League of nations. WW2=FN, EU og Israel. WW3=JWO/NWO

 • DrD .

  Trump gjeninnførte akkurat den samme politikken som Obama hadde, men siden Trump ikke er hvit klager norske politikere.
  Å behandle Trump og Obamas policy forskjellig kun fordi Obama er svart er rasistisk!

  • Fittesleskjar

   Er ikke Trump hvit??

 • Oliver Langeland

  Jeremy Corbyn: ‘My Jewish ancestry’ https://www.thejc.com/news/uk-news/jeremy-corbyn-my-jewish-ancestry-1.58487

  De 22 menneske som bestemte at den ikke-valgte Theresa May som statsminister er jøder/zionisiter.

  The 22 people who decided Theresa May would be our next Prime Minister http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/22-people-who-decided-theresa-8400767

  Mani Hussaini er også en zionist. Hva om denne karen reiste tilbake til sitt hjemland å kjempe for sine verdier der? Hvorfor skal utlendinger og jøder/zionister sette dagsorden i Norge, EU, USA og Russland?

  “Trump har blant annet innført et innreiseforbud på 90 dager for personer fra sju muslimske land, deriblant Syria.” Hm, så hvorfor er ikke det verste araberlandet på listen? Det landet som er av flere store bak den sunnimuslimske terrororganisasjonen ISIS (israeli secret intelligence service). Trump og de jødiske/zionist vennene vil jo at Saudi-arabia skal få skylden for 9/11.

  Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

  WHISTLEBLOWERS!: ‘The Greater Israel Project’ Explained by Ken O’Keefe
  https://www.youtube.com/watch?v=LM2Fi1rhYqc

 • Social Jew

  HVEM F SLAPP INN MANI HUSSAIN I???

  • invernes

   Erna Støre Hareide Grande kvisbakken.

 • Per Ståle Bratsberg

  Skal liksom denne hedningen representere Norge og komme med slikt vrøvl ustraffet?
  Se å få tatt fra han det norske statsborgerskapet og sendt han hjem med en gang!

 • invernes

  Det skitne muslim terrorist svinet kan bare kneppe igjen kjeften sin ! nok en grunn til å opplyse foreldre at de må hindre sine unger i å bli medlemmer i den sataniske AP jugenden.

 • invernes

  Trump ordner opp , presser Saudi Arabia til å ta imot sine islamist galninger der de hører hjemme.
  Trump ska få saudierna lösa asylkaoset

  http://www.friatider.se/trump-ska-f-saudierna-l-sa-asylkaoset

 • Rent fedreland

  Trump kan bli Amerika, Europa og vestens redning.
  Erna Solberg, EU-eliten og alle vestlige regimer bedriver en etnisk og kulturell ødeleggelse av Vesten. Asyl og innvandringspolitikken medfører et folkemord og er således en krigsforbrytelse. Disse må holdes ansvarlig. Vi venter på at Trump arresterer myndighetene i EU og Norge og sender slike islamister som hesseini hjem.
  Vi blir fratatt vårt eget land og det er en krigsforbrytelse mot det norske folk. Nok er nok! Trump du er det eneste håpet i denne mørke tiden der Norges storting og regjering konspirerer for å ødelegge oss.

 • torstein

  Mani Hussaini bør reise hjem til Syria og bygge opp sitt eget land. Hva har han i USA og for den saks skyld i Norge å bestille?

 • densensurerte

  Den kommunistiske syrer’n har lite skamfølelse.
  Han uttaler seg som om han har noen som helst rett til å ha innflytelse i Norge.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!