Miljøpartiet de Grønnes leder Rasmus Hansson og kronprinsesse Mette-Marit har havnet på tidsskriftet Foreign Policy Magazines liste over årets hundre ledende tenkere.

– Jeg er selvsagt svært glad for å motta denne prisen. Den tar jeg imot på vegne av den voksende grønne, globale bevegelsen som vi nå ser i Europa og i hele verden. Det bør også være en øyeåpner for norske politikere om at miljøpolitikk kommer til å komme stadig høyere på agendaen i årene som kommer, sier Hansson selv i en kommentar til plassen på listen.

Hansson er plukket ut som en av 15 i kategorien beslutningstakere. Andre navn på listen er blant andre FNs generalsekretær Ban Ki-moon, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, USAs tapende presidentkandidat Hillary Clinton, USAs justisminister Loretta Lynch, Canadas statsminister Justin Trudeau, Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon og Londons borgermester Sadiq Khan.

Les mer i Dagbladet

ektenyheter

32 KOMMENTARER

 1. Når man ser på listen over de som er nevnt, er det tydelig folk som er valgt fordi de støtter eller jobber for den globalistiske agendaen.
  Dette er folk som beriker seg selv og noen få mulitnasjonale selskaper mens de undertrykker og beskatter alle andre.
  At de velger å ta med noen som representerer «de grønne» er ikke rart siden myten om CO2 er i ferd med å slå sprekker; jorden blir ikke oppvarmet av CO2!

  FORMELEN ER FEIL!
  https://www.youtube.com/watch?v=nLuBgZ1bgoY

  Se og spre!

 2. Ledende tenkere? Tenker vi heller sier lobotomerte idioter. Mette Marit, en enkel sjel, ei blond-blondine uten formell utdanning. At hun tilfeldigvis kapret Haakon Haraldsen (som heller ikke er blant de skarpeste knivene i skuffen) betyr slett ikke at hun er en av «verdens ledende tenkere». Latterlig og skamløs frekk påstand, egentlig! Men vi vet at pk ikke eier skam. Vedrørende Rasmus Hansson er vel sluhet, løgnaktighet og frekkhet hans nådegave, ikke ledende tenkeevner. Bare enda en skamløs landsforræder i rekken av landssvikere på tinget. En vemmelig fisk, minsanten.

  • Tror mange undervurderer Mette Marit, hun fikk prinsen i musefella og nå er hun kjendis og lever i luksus hele året trenger ikke jobbe og slite som oss andre som betaler regninga for de kongelige. Men at hun ikke er en stor tenker er sikkert riktig.

   • Mye var ren flaks. Så vidt jeg vet var både hun og krompe’n rusa på extasy, kokain, benzadrin, amfetamin og Gud vet hva annet av drit…på en eller annen «Rave»/ musikkfestival nede på sørlandet når de traff hverandre. Huff…

 3. At Rasmus Hansson er havnet på en liste over ledende tenkere må da være en stor isforståelse, for han tenker jo absolutt ikke..
  Rasmus Hansson og miljøpartiet de gale står for en politikk som er ødeleggende både for miljøet og for alt liv på jorden.

  Og Mette-Marit tenker jo bare på vesker og nye kjoler, og at hun er på denne listen er en skandale det også.
  Men de jobber jo begge to for å innføre den nye verdensordenen, og det er nok her vi finner forklaringen.
  For denne «prisen» er en ren pk-pris, som eliten gir tilhverandre for å ha noe å skryte av.

  • Mette Marit er ingenlunde en tenker. Hun er ett trofe! Som egentlig er ganske merkelig gitt hennes tarvelige almue-bakgrunn, hennes mediokre IQ (ingen utdannelse, ingen bestått eksamen etter folkeskolen). Inngifte i kongefamilien er nok eneste grunn til dette imbesile tøyset.