Stavanger Aftenblad skriver 14 desember at foreldre kan gå på kurs for å hjelpe unger som er engstelige. Så jeg tenker; Hvordan reagerer barna på skremselen om at vi koker kloden?

Av Per Waagen

Per Waagen: Blogger og politisk interessert

Hva hjelper det om unger som sliter psykisk får «førstehjelpsskrin» med «tenkefigurene Rød og Grønn», når de samme ungene ser voksne på TV som sier at «mennesket koker kloden»? Og når de samme barna går på kosetur i Stavanger sentrum og blir møtt med «Klimameter» som viser hvor stor ulempe avtrykket/personavtrykket deres er for naturen og samfunnet?

Barnepsykolog Renate Grønvold Bugge sa i 2007 at «framtidstroen blant de små er mindre enn for 25 år siden» – Når de voksne sier at de er bekymret for klimaendringer, hva med barna?

Stavanger Aftenblad skriver 14 desember at foreldre kan gå på kurs for å hjelpe unger som er engstelige. Kurset med tittelen «Psykologisk førstehjelp» skal gi foreldre innføring i et verktøy som gjøre det enklere for dem å hjelpe barna sine med å takle motgang og vanskelige situasjoner i livet. Det beskrives at ulike typer frykt og engstelse hos barn blir oppdaget allerede i barnehagen.

Så om vi tar «klimahysteri» som eksempel; Situasjonen er nå slik at først blir ungene våre fortalt hvor fæle vi er med naturen, og at hver gang de dusjer i varmt vann eller vi fyrer litt ekstra i peisen, så ødelegger vi litt av planeten. Deretter skal vi som foreldre læres metoder for best mulig å berolige barna igjen. Hvordan ble det slikt? Hvordan endte vi opp her? Er fornuft, rasjonalitet og logikk på vei bort fra samfunnet?

ektenyheter

25 KOMMENTARER

    • Det vi da bør gjøre er å omvende foreldrene, og ikke ta barna fra dem.
     For det er jo nettop staten og barnevernet som har hjernevasket foreldrene med dette klimatøyset, nettopp for å bruke det mot dem.

     Problem, reaction, solution
     All politikk dreier seg om dette. Derfor bør alle lære seg å avsløre politikere og myndigheter, for dette er måten de alltid har jobbet på for å skape den illusjonen at vi «trenger dem»

 1. Skolen har for lengst sluttet å bedrive utdanning av oppvoksende generasjoner og er nå utelukkende en anstalt for politisk korrekthet og hjernevask. Dattera til en kollega kom gråtende hjem fra skolen fordi læreren hadde sagt at nå ble det atomkrig siden Trump vant. De gjør hva som helst for å traumatisere våre unge, helt i tråd med traumebasert hjernevask ala MK Ultra.

  • Det følgende synes jeg er en ganske artig liten observasjon, men lærerne og pedagogene fanges i sitt eget politisk korrekte nett med en slik hjernevask. Konstant har vi småbarnsforeldre fått høre fra den kanten at en slett ikke må skremme ungene med enten lensmannen, troll eller gud vet hva når de f. eks ikke vil spise middagen som er på bordet.
   Her bryter de hvert eneste prinsipp i den forgudede PK-pedagogikken deres 🙂

 2. Jaja, jeg vokste opp med atombombetrusselen fra Sovjet, men så ingen psykologer eller avisoverskrifter om min redsel. Nå er jeg snart 60 og still going strong. Dagens unger får vel bare finne ut av det selv på samme måte som vi av den eldre generasjon måtte. Pussig forresten at hver eneste forbanna FØLELSE krever «faglig» inngripen nå til dags. Følelser er faktisk naturlige ting i menneskelivet, de kommer og går. Og de er langt fra noen katastrofe.
  P.S. Kan ikke påstå jeg er spesielt bekymret for dette klima maset heller.

 3. Vi kan ikke «koke» kloden, for det fins ikke noen klode som kan kokes. Det fins ingen planet som kan ødelegges.

  Når det er sagt så er dette klimahysteriet selvfølgelig bare tøys, men det fins andre farer for oss alle.
  For de som leder denne verden og deres lakeier, bla norske politikere og myndigheter, er i ferd med å drepe alt liv på jorden.

 4. Akk, klimahysteriet..galskapen har ingen ende! Nå får til og med Carl-Ivar kjeft av Siv når han våger å si sannheten om klimabedrageriet. Hehe, jeg må le. Til og med Frp har solgt sjela si til løgnerne i MDG og Venstre-Trine. Stakkars gamle Carl-Ivar. Han burde aldri ha gitt fra seg makta til falske Siv. Både han og velgerne ble grundig lurt.

  • Da jeg så Siv Jensen på bilderbergmøte i 2007, så forsto jeg hva som hadde skjedd.
   Siv og FRP har nok solgt sjele si til noen hekt andre og sterkere krefter enn NDG og venstre.
   Det er de samme onde kreftene som alle politikere og politiske partier på stortiinget har solgt både seg selv og landet til.

   Politikk er noe dritt, og det ender alltid med at politikerne begynner p motarbeide folket, og utnytte folk og land for å fremme sin egen agenda.

   Hvorfor fortsetter da folket å stemme på de samme politikerne npr reaultatet blir det samme hver gang, slik som de «ffrigjorte slavene på

   The Jones Plantation ?

   https://www.youtube.com/watch?v=vb8Rj5xkDPk&t=21s

 5. Klimahysteri – Hva skal vi si til barna når de tror at verden går under før de vokser opp?
  Vel man kan jo si at politikerne og vår media har bestemt at barna må kjempe for sine liv som besatt mot gale muslimer i fremtiden, barna i dag fortjener tydelig ikke noen fremtid ifølge Erna .Hareide- Grande- og Støre.

 6. I middelalderens Europa herjet noe merkelig som ble kalt, dansesyke. Folk vred seg i spasmer i gater og på torg. Det hele skyltes et kollektivt massehysteri, antagelig religiøst vanvidd eller noe annet som gjorde at folk den gang klikket i hue. Det var ingen fysisk årsak til denne dansesyken.

  Dagens klimahysteri føyer seg pent inn i historiens mange massehysteriske epidemier. Vanvidd uten noen håndfast påviselig grunn. Det begynner gjerne i det små. Senere blir spenningen pisket opp av provokatører og sjarlataner som ser en mulighet til egen profitt i vanviddet. I denne ligaen finner vi typer som Jens, Jonas, Trine og hele kostebinderiet i MDG. Verden vil bedras, sa de gamle. Sånn er det fortsatt.