Foto: Gage Skidmore

Trump og Pence reddet nesten 1000 jobber fra å bli flyttet til Mexico – og han har ikke engang blitt president ennå.

Det er ikke uvanlig for en Republikaner å være pro-business. Men den kommende presidenten Donald Trump viste tirsdag kveld at han er pro arbeider også, med å redde 1000 jobber hos Carrier-fabrikken i Indiana.

Det at han stilte opp for fabrikkarbeidere, som hjalp han med å bli valgt var ikke noen liten seier, selv for milliardæren, som har en lang historie med å levere under budsjettet og på tiden.

«Vi er glade for å ha nådd en avtale med den valgte presidenten Trump og visepresident Pence for å beholde nær 1000 jobber i Indiana. Mere detaljer senere», sa Carrier Corporations Twitter-konto tirsdag kveld:

 

The Times’ Nelson Schwartz skrev:

From the earliest days of his campaign, Donald J. Trump made keeping manufacturing jobs in the United States his signature economic issue, and the decision by Carrier, the big air-conditioner company, to move 2,000 of them from Indiana to Mexico was a tailor-made talking point for him on the stump. On Thursday, Mr. Trump and Mike Pence, Indiana’s governor and the vice-president elect, plan to appear at Carrier’s Indianapolis plant to announce they’ve struck a deal with the company to keep roughly half of the jobs in the state, according to officials with the transition team as well as Carrier.

Les mer i Breitbart.

ektenyheter