Twitter stengte ned høyprofilkontoer assossiert med alt-right-bevegelsen, på den samme dagen som Twitter sa de ville slå ned på såkalt «hatretorikk».

Les også:

Twitter bannlyser konservativ homofil, men rører ikke svarte rasister

Twitter fjernet bla. Richard Spencers verifiserte konto, som før var tilgjengelig på @RichardBSpencer tirsdag kveld.

«Dette er bedriftsstalinisme», sa Richard Spencer til The Daily Caller News Foundation. «Twitter prøver å viske ut alt-right. De er tydelig redde. De vil feile!»

Ikke bare fjernet Twitter Spencers konto men twitter fjernet også National Policy Institutes offisielle konto (@npiamerica) og dets onlinemagasin  (@RadixJournal) i tillegg til en separat bokutgiver som er drevet av Spencer kalt Washington Summit Publishers (@washsummit).

 

Twitter fortalte TheDCNF at de endret sine retningslinjer tirsdag om hva slags type innhold som er lov på deres side. Regelen er tilgjengelig på deres twitter-blogg og sier:

Our hateful conduct policy prohibits specific conduct that targets people on the basis of race, ethnicity, national origin, sexual orientation, gender, gender identity, religious affiliation, age, disability, or disease. Today we’re giving you a more direct way to report this type of conduct for yourself, or for others, whenever you see it happening. This will improve our ability to process these reports, which helps reduce the burden on the person experiencing the abuse, and helps to strengthen a culture of collective support on Twitter.

“Alt-right”-bevegelsen forklart med egne ord

Les mer i Daily Caller.

ektenyheter