Anders Vendel, en berømt kokk, resturanteier og TV-stjerne fra Malmö, Sverige, ble brutalt banket opp av tre «muslimske» menn fordi de trodde han så ut som «Mr. Trump», sier Sydsvenskan.

I en Facebook-post, som senere ble fjernet, beskrev Vendel, som er en velkjent antirastist, det brutale angrepet som fant sted tidlig lørdag morgen i en hurtigmatrestaurant i Malmö.

Ligger på akutten siden to timer siden og venter på røntgen. Jeg har blitt mishandlet av 3 stk. muslimske menn i 25-35 årsalderen. De syntes jeg var litt lik mr Trump..

Inne på et nattåpent hjurtigmatsted så hendte føgende…. 2 aqv mennene tar mine armer bakfra.. den 3 begynner å bokse meg alt han kan i ansiktet… jeg forsøker å holde meg på bena… etter 20 knyttnever i ansiktet havner jeg på v gulvet… alle 3 sparker meg så mye de kan mot ansiktet mitt og hode.,… jeg har brukket nese, kuler, igjenklistret øye, munn, lepper og kjeve… tilogmed en brukket høyretommel..
jeg vil gjerne treffe denne tøffe fyren på tomannshånd… jeg vil binde hans hender bak ryggen oig «ta igjen» ! Og resten … jeg kommer og tar dere … Jævla pakk !!!!!

Anna Göransson, pressansvarlig hos politiets kommandosentral i Malmö, bekreftet til Sydsvenskan at angrepet hadde funnet sted.

540967_0

 

ektenyheter