En politibetjent i den tyske byen Rheinberg er under kritikk etter at det ble avslørt at hun oppfordret en ung jente til å ikke rapportere at hun hadde blitt seksuelt angrepet av en migrant.

En 15 år gammel tysk jente hevdet å ha blitt seksuelt angrepet av en 50 år gammel algerisk migrant på fredag, men da hun og hennes far prøvde å anmelde dette, sa en kvinnelig politibetjent at hun nektet å skrive en rapport. Etter vitnet la press på politibetjenten og truet med å gå til pressen, så politibetjenten seg nødt til å rapportere forholdet, sier den tyske avisen RP Online.

15-åringen beskriver angrepet: «Plutselig kom en mann og plaget meg. Han tok i skulderen min, og ville ikke gi slipp, og prøvde å dra meg inn i et mørkt hjørne. Jeg ropte om hjelp.»
Ropene ble hørt av en 44 år gammel mann som jaget bort angriperen som de hadde beskrevet som beruset.

Bådet offeret og 44-åringen jagde mannen som løpte til et nærliggende asylmottak. De to oppga beskrivelse av mannen til Røde Kors-ansatte som identifiserte han som en 50 år gammel algerisk migrant. Politiet ble da tilkalt til asylmottaket og mannen ble tatt inn til Politiet.

Da faren til offeret og jenta prøvde å anmelde, sa politilederen at det ikke var noe poeng siden det var så vanskelig å bevise. Faren fortalte til avisen: «Hvem kommer til å hjelpe hvis ikke politiet gjør det?»

Kun da vitnet truet med å ringe pressen registrerte politibetjenten en formell anmeldelse. Politiet i Rheinberg har sagt at de vil starte en formell etterforskning av saken.

Politiet har lagt lokk på migrantforbrytelse i Tyskland det siste året. Den mest kjente er da Köln-politiet ble lagt under press av de regionale Nord-Rhinen-Westfalen-myndighetene for å legge lokk og dysse ned de over 1000 tilfellene av ran, sexangrep og voldtekter som skjedde på nyttårsaften i byen. Myndighetene fryktet at migrantenes opphav ville lede til represalier fra publikum (som selvfølgelig ikke skjedde).

Noen betjenter i Tyskland har sagt at de tyske myndighetene har fortalt dem at de skal dysse ned betydningen av migrantforbrytelser. En betjent påstod tilogmed at de var nektet å hindre migranter fra å stikke fra varetekten.

 

Kilde: Breitbart.

ektenyheter