Motbydelig internettvideo som viser mor som straffer sin 8 år gamle sønn, vekker oppsikt.

Videoen, som har blitt delt flere hundretusen ganger på internett det siste døgnet, viser en mor som kaster sin 8 år gamle sønn ut av huset, fordi han hadde valgt Donald Trump på en skoleundersøkelse. Gutten, som er angitt å være 8 år, trygler moren om å få bli hjemme mens han gråter. Gutten forsvarer seg med å si «Jeg hadde sett ham på TV».
Lillebroren i 4-årsalderen står og ser på.

«Siden du stemte på Donald Trump, kan du ta med deg dritten din og komme deg ut», sier moren til gutten utenfor hjemmet sitt i Houston, USA.

Moren gir ham et skilt og sier «Når folk nå ser deg der ute, vil de forstå hvorfor du står der»

Etter å ha gått ut i gaten med gutten og koffert, forlater hun ham. Lillebroren på 4 år bryter sammen i gråt og sier han vil ha tilbake storebroren sin.

Vi advarer om støtende innhold:

https://www.youtube.com/watch?v=wX3RWz-tK8g

Hendelsen føyer seg inn i en rekke motbydelige reaksjoner på at USA har valgt ny republikansk president, 9 november 2016.

Protester, flaggbrenning, ran og vold etter Trump ble valgt til president

Under etterforskning

Moren er nå under etterforskning i Fort Bend County, og barnevernet er koblet inn i saken.

Sheriff Troy E. Nehls, skriver på Twitter og Facebook:

Psykisk vold like farlig som fysisk vold

Forskning viser at omsorgssvikt og psykisk vold fra foreldre har størst betydning for voldsutsatte barns psykiske helse som voksne. Psykisk vold, latterliggjøring og kjefting gir ofte alvorlige følger senere i livet og offeret får blant annet vansker med å forholde seg til andre mennesker.

Psykisk vold kan dreie seg om at foreldre eller foresatte aktivt gjør narr av, latterliggjør eller ydmyker barn, og forteller dem at de ikke kan noe eller er verdt noe.

Kilde: Click2Houston.com

ektenyheter