Deltaker i NRKs «Debatten» Hans Jørgen Lysglimt Johansen  forteller om hvordan NRK forsøkte å indirekte gjøre narr av han, og hvordan debatten var rigget på forhånd.

Jeg var på NRK Debatten om USA valget / Donald Trump med programleder Ingunn Solheim.
Mange har reagert på at bare Brita Cappelen Møystad ble invitert videre inn i den seriøse debatten sammen med de voksne, men at jeg ikke ble invitert. NRK satt faktisk opp en «debatt» med fem deltagere som alle samme ønsker Clinton.
Dette er ikke tilfeldig, det hele er rigget, en setup for at jeg skulle fremstå som i beste fall «den underlige» Trump supporteren. Men jeg slo tilbake.
I denne videoen forteller jeg hvordan dette var en setup, hvordan disse tingene er rigget og hvordan man kan stå i det og slå tilbake.

Posted by Hans Jorgen Lysglimt Johansen on Friday, October 28, 2016

 

Her er innslaget der Lysglimt deltok med en meget forbauset Brita Cappelen:

 

Er denne mannen Norges største Trump-fan?Den norske Trump-tilhengeren Hans Jorgen Lysglimt Johansen holdt et så flammende innlegg for den republikanske presidentkandidaten at motdebattanten mistet munn og mæle.

Se Debatten: https://tv.nrk.no/serie/debatten/NNFA51102016/20-10-2016

Posted by NRK Debatt on Thursday, October 20, 2016

 

Etter dette ble Lysglimt droppet fra debatten, men Brita ble tatt videre som en av «ekspertene» i panelet, der de for det meste konkurrerte om å ha den den morsomste vitsen på Trumps bekostning.

Hele debatten kan sees her.

Ikke første gangen

 

Samfunnsdebattanter boikotter NRK etter uthenging av Asle Toje

Asle Toje ble også uthengt av NRK. Flere medie- og samfunnsprofiler melder at de reagerer så sterkt på NRKs behandling av Asle Toje at de ikke lenger vil stille opp når statskanalen inviterer til debatt.

Etter å ha deltatt i en Dagsnytt 18-debatt ble Toje, forskningsleder ved Nobelinstituttet, en del av et satirisk innslag i P2-programmet «Salongen».

Driver egen YouTube-kanal

Sjekk ut Hans Jørgen Lysglimt Johansens YouTube-kanal «FarmannTVNorway» her!

 

ektenyheter