Huma Abedin er Clintons nærmeste rådgiver. Hennes fraseparerte mann, Anthony Weiner er nå i ferd med å trekke både eks-kona og Hillary Clinton inn en skandale som kan ødelegge valgkampinnspurten for Demokratene.

Det var en hardslående britisk tabloids sexavsløring som var starten på Hillary Clintons siste e-post-problemer.

«Anthony Weiner hadde i løpet av en måned et seksuelt internettforhold med en 15 år gammel jente. Hun hevder at han ba henne om å kle seg opp som en skolejente på en nettjeneste for videomeldinger, og presset henne til å ta del i voldtektsfantasier».

Dette var første setning i nyhetssaken som den britiske tabloidavisen Daily Mail kunne bringe til torgs den 21. september i år.

Nok en gang handlet det om kongressmedlemmet Anthony Weiners (52) tydeligvis uimotståelige trang til å ødelegge sin egen politiske karriere ved å sende tendensiøse meldinger til andre kvinner enn sin nå fraseparerte kone og Clinton-medarbeider Huma Abedin (40).

Anthony Weiner, omtalt av Donald Trump som en av USA verste avvikere, risikerer årevis i fengsel for å ha begått et seksuelt overgrep over nettet mot en mindreårig.

Selv har han ikke nektet for å sende meldingene til 15-åringen, men har overfor CNN hevdet at han har vært offer for en bløff.

Les hele saken i Aftenposten.

ektenyheter