Foto: Illustrasjonsfoto av tyrkere i Tyskland.

Reklamen viser en tysk, blond kvinne dekke seg til og at man skal nyte forskjellene og starte med å tolerere.

Dette er et lite innblikk i hva du kan forvente deg på både statseide og private kanaler i Tyskland. I denne reklamen står en tildekt kvinne foran en tekst som sier «Tyrkiske kvinner bærer hijaben». Kvinnen snur seg mot kameraet, og du ser nå at de er en blond, tysk kvinne. Hun sier stolt «Jeg bærer en (hijab) også, det er vakkert», før hun sier kampanjens slagord: «Nyt forskjellene, start med å tolerere.»:

https://www.youtube.com/watch?v=pu9K2TCON58

 

Tyske skattebetalere betaler TV-lisens som i Norge. Kampanjen ble finansiert av United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO), som ironisk nok er en organisasjon som står for å verne om verdensarven – «UNESCO World Heritage Centre».

Palmyra, som var på verdensarvlisten har nylig blitt sprengt istykker av IS.

ektenyheter