Etter en serie med overgrep og terrorangrep begått mot etnisk tyske av migranter det siste året virker det nå som tyskerne er i ferd med å få nok.

I forgårs, mandag den 12. september på 333-årsdagen til Slaget ved Wien, (også kalt slaget ved Kahlenberg hvor tysk-polsk styrker under ledelse av kong Jan III Sobieski vant og gjorde slutt på tyrkernes to måneder lange beleiring av Wien) gjemmomførte ca 20 medlemmer av Identitäre Bewegung – Deutschland (Identitærbevegelsen i Tyskland) en aksjon under en live radiosending på Radioeins i Dresden hvor de med taktfast ropte: “Europa! Jugend! Reconquista!” (fritt oversatt: “Europas unge! Gjenerob de tapte territoriene fra Islam!)

Radiosendingen var en samtale mellom de to venstreliberale, Jakob Augstein og Margot Käßmann. Før avbrytelsen satte en stopper for deres virkelighetsfornektelse presterte Käßmann å si: «Vi må prøve å forholde oss til terrorister i bønn og kjærlighet»

Identitærbevegelsen i Tyskland takket på sin Facebook-side radioen for å overføre intervensjonen uten avbrudd eller reklameavbrudd og vil om få dager publisere video og lydoptak av aksjonen.

«Dere er noen fordømte hyklere!»

Kilde: rbb-online.de og facebook.com/identitaere

For mer om bakgrunnen til Identitærbevegelsen se “Høyrehipstere” får økende innflytelse i Østerrike»

Identitærbevegelsen Bayern, presentasjonsvideo.