Nå vil hun flytte fra byen.

Hun har bare gått fem minutter da hun ser to gutter som kommer gående mot henne på gangveien. Jo nærmere de kommer, jo tydeligere blir det at de to blokkerer hele stien. At de ikke akter å trekke til siden og la henne passere.

Hun forteller til Dagbladet at det er da hun skjønner at noe er galt.

«Du skal ikke være så tøff»
Therese rekker å ta ut ørepluggene og gjemme telefonen i BH-en før de to kommer så nært at hun hører at de snakker sammen.

– Da de bare var noen meter unna, sa de noe til hverandre på sitt språk. Det var da jeg skjønte at det var to utenlandske gutter. Så sier han ene til meg: «Du skal ikke være så tøff, di lille fitte.» Før han slår meg rett ned.

sverige vold

Hånflirer

Denne gangen blir hun liggende. Hun kommer fram til at det er best at de tror hun er bevisstløs.

– Jeg lot som om jeg hadde svimet av, jeg ville ikke at de skulle gjøre noe mer med meg. Jeg hadde ikke sagt et ord siden det hele begynte. De gikk sakte vekk derfra, og jeg hører at han ene hånflirer.

Vil flytte

Foreløpig har ikke politiet noen spor i saken. Det bekrefter de overfor svenske Expressen, og så langt Therese vet, er det ingen andre som var vitne til hendelsen.

– Selv har jeg ingen anelse om hvem det var. Det var så mørkt, så jeg kan ikke peke ut noen gjerningsmenn. Politiet har ringt meg i dag også, men de har ingen mistenkte i saken, sier hun.

Nå har hun fått nok av byen. Hun forteller at hun lenge har lekt med tanken om å flytte fra Lund, men at dette var dråpen som fikk begeret til å renne over.

– Jeg vil flytte. Jeg har villet flytte lenge, men nå skal jeg gjøre alvor av det. Jeg kommer aldri til å tørre å gå i det området igjen.

Lund ligger ikke langt fra Malmö som anses å være en «tapt by» for mange:

Les mer i Dagbladet.

ektenyheter