Foto: Sergey Kustov / Wikipedia

Tirsdag åpner Nav i Østfold et eget kontor på Moss Lufthavn Rygge. Kontoret skal være åpent fram til slutten av oktober.

– Vi oppretter nå et midlertidig Nav-kontor for de ansatte på flyplassen. Fram til 28. oktober vil vi være til stede på flyplassen på tirsdager og torsdager, sier Hege Aatangen, markedssjef i Nav i Østfold.

Nav har fått en egen skranke ved inngangen av flyplassen. I september blir det arrangert en jobbmesse for ansatte på flyplassen.

Moss Lufthavn Rygge stenger 29. oktober etter at Ryanair tidligere i år besluttet å legge ned sin base på grunn av innføringen av en passasjeravgift på 88 kroner per billett. Rundt 500 ansatte ved flyplassen blir berørt.

På siden “Venner av Rygge” lot ikke reaksjonene vente på seg:

og hur mange miljoner koster dette då…..har de betalt setesavgift för å vare där ?

Rart at saken ble så dårlig håndtert…

Ren skandal…känns som norge blitt en banan republik styrt av folk som fått fördelar på g-moen…😠😠

Å TA FRA 1000 ARBEIDERE ARBEIDET SITT OG LA EN BEDRIFT SOM GÅR SÅ STRÅLENDE SOM RYGGE, ER UFORSTÅELIG! !!!! DET SKULLE JO VÆRE FOR Å SPARE CO2, MEN EKSPERTENE SIER DET IKKE HJELPER DET MINSTE Å FLYTTE FLYRUTER TIL ANDRE STED. SÅ VAR DET REN, SKJÆR DJEVELSKAP SOM DREV POLITIKERENE MED SCHEI GRANDE I SPISSEN TIL Å TRUMFE FLYSETEAVGIFTEN GJENNOM? SKAM DERE!!!!!

Sånn går det når en gjeng inkompetente idioter styrer. Tragisk.

Sørgelig at flyplassen legges ned 😔

Kjempetrist og domt og upraktisk for folk flest i Østfold at denne flyplassen legges ned. Tenk all den kjøringen og presset på biltrafikk som kommer mot Oslo og Gardermoen. Det tenkte ikke disse kloke politikerne på….

Les mer i Nettavisen.

ektenyheter