Fredag kveld skal en jente på 17 år ha blitt utsatt for en overfallsvoldtekt.

Overfallet skal ha skjedd på en liten gangvei ved Lehmkuhlhallen, ved siden av Norges Handelshøyskole i Sandviken.

– Hun kom med buss fra byen, og gikk av bussen ved Handelshøyskolen cirka klokken 20.40. På vei hjem så hun en mann som stirret på henne. Slik ble hun først oppmerksom på ham, sier Jannike Bremar Johannessen ved vold- og sedelighetsseksjonen i bergenspolitiet.

De etterforsker nå saken.

Etter blikkontakten gikk jenten hjem, har hun forklart i avhør. En time senere var hun ute igjen, blant annet for å handle på en Statoil-stasjon som ligger ved Handelshøyskolen, et par hundre meter fra gangveien.

– Da hun var på vei hjem igjen, var den samme mannen der. Da skal overfallet og voldtekten ha skjedd, sier Johannessen.

Overfallet skal ha skjedd på en gangvei fra treningshallen og til Jægerbakken, mest sannsynlig i tidsrommet 21.45 til 22 fredag kveld. Gangveien er den naturlige veien å gå for dem som skal gå fra NHH i retning Bergen sentrum.

– Han tok kontakt med henne, og det ble brukt noe makt. Så gjennomførte han en voldtekt, sier Johannessen.

Bistandsadvokaten til 17-åringen, Ellen Eikeseth Mjøs, kaller saken svært alvorlig.

– Jenten er naturlig nok preget av det som har skjedd, sier hun. Mjøs ønsker ikke å si noe ytterligere om saken nå.

I avhør har 17-åringen gitt en beskrivelse av en mann trolig mellom 30–45 år. Han skal ha utseende fra Midtøsten.

– Han er beskrevet som rundt 1.70 høy, med en fortann som er litt skjev. Han gikk i sort bukse og jakke, og muligens en blå T-skjorte. Han snakket gebrokkent norsk, sier Johannessen. De har tirsdag fått inn noen tips, men ingen som så langt har ført til noe gjennombrudd.

Les mer hos Bergens Tidende

ektenyheter

3 KOMMENTARER

  • Feministene har feminisert den vestlige mannen til han er blitt en formløs deig uten ryggrad. Menn uten ryggrad er ikke ekte menn, og er ikke seksuelt tiltrekkende på kvinner, heller ikke på feminister.
   De rå, hårete ukontrollerbare mennene som kommer gående fra islamske land derimot bare oser av testosteron og råskap. Slikt påvirker kvinner, også feminister, noe som er en av grunnen til at feministene står i kø for å ta imot den uuniformerte islamske hæren som flommer inn over Europa.

 1. http://www.dagbladet.no/kultur/kjaere-sylvi-listhaug/60354202
  I Dagbladet forteller 16 år gamle Kaja at hun er voksen, og skjønner alle sammenhengene mellom det som skjer i verden.
  -«Jeg skammer meg over vår innvandringspolitikk. – 65,3 millioner mennesker er på flukt, og halvparten av disse er barn. Du kjemper for den strengeste innvandringspolitikken noensinne. Hva har skjedd med medmenneskeligheten?»

  Det Kaja og veldig mange andre unge og gamle ikke har forstått, er at 80% av «flyktningene» som kommer til Europa er unge menn i militærfør alder. Islam formaner de om å spre seg ut i verden for å annektere land og gjøre de islamsk.
  Som ung kvinne er Kaja og andre kvinners gener sikret. Deres gener vil få leve videre, dog blandet med muslimers gener, når de blir tatt som sexslaver, eller voldtatt slik 17 åringen i Danmark.
  Alle menn i Europa vil bli slått ihjel, og deres gener vil gå til grunne om man ikke reiser seg og kjemper tilbake mot nybyggerne.
  Dette er hendelser som har skjedd gjennom hele menneskehetens (og dyrenes) historie. Løvinner, sjimpansehunner, og kvinner, alle er mottakelig for å formere seg med den sterkeste parten. Løve-, sjimpansehanner og menn har i all tid blitt jaget eller blitt slått ihjel av den som er sterkere, og er grunnen til at menn er mer skeptisk til innvandring enn hva kvinner er.

  Islam er ikke fredens religion, det er ren propaganda for å lure naive 16 åringer som Kaja.
  https://youtu.be/T9bEkGd1AVo