Migrant med motorsag angriper trailere i Calais i Frankrike

En migrant som svingte en motorsag var en del av en gjeng som blokkerte en belgisk sjåførs trailer i Calais, Frankrike, i et forsøk på å komme med til Storbritania. Sjåførens sjef advarte om at “det vil bli dødsfall” hvis ikke situasjonen kommer under kontroll.

Angrepet fant sted tidlig på morgenen den 1. august under dag nr. to med vold som var startet av migranter som prøver å komme seg fra Frankrike til Storbritania.

En gruppe med migranter lagde en liten barrikade på tvers av veien som går til havnen i Calais, og de satte fyr på barrikaden for å tvinge sjåføren til å stoppe.

Etter å ha sett en av migrantene bruke en motorsag valgte sjåføren å bare kjøre rett gjennom barrikaden uten å stoppe.

 

Angriperne kommer fra den provisoriske migrantleiren som blir kalt for “Jungle”, hvor det er tusener av ulovlige konstruksjoner som huser rundt 7300 migranter som prøver å ta seg inn til Storbritania.

Menneskesmuglere antas å holde på i området da migranter er desperate etter å finne en vei inn i Storbritania.

Les mer i RT.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
  • Per Ståle Bratsberg

    Franskmennene er selvfølgelig så feige at de ikke tør gripe inn over for det kriminelle pakket her selv om det er deres jobb.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!