Sparket Demokrat-leder får ny jobb av Clinton

Landsmøter skal skape entusiasme og samhold. Men i forkant av Det demokratiske partiets landsmøte som begynner i dag, har en e-post-lekkasje sendt sjokkbølger gjennom partiet.

På fredag publiserte gruppa Wikileaks 19 252 e-poster og 8034 vedlegg fra toppledelsen i Det demokratiske partiet. E-postene mer enn antyder at partiledelsen aktivt motarbeidet Bernie Sanders’ (75) valgkamp for å bli Demokratenes presidentkandidat.

Det har ført til anklager om korrupsjon og valgfusk, og førte til at Debbie Wasserman Schultz, generalsekretæren i den demokratiske nasjonale komité, ble tvunget til å gå av.

Nå får Wasserman Schultz ny jobb i Hillary Clintons valgkamp-apparat, den samme kampanjen hun og resten av toppledelsen i partiet har blitt anklaget for å hjelpe i valget mellom Sanders og Clinton.

Det melder Associated Press, som skriver at Clinton beskriver Wasserman Schultz som hennes «langvarige venn».

Les mer i Dagbladet

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • DrD .

  Folk i Norge er hjernevasket av medias propaganda om Clinton.
  Se og spre videoen!

  https://youtu.be/7LYRUOd_QoM

  Statsminister etter statsminister har øst norske skattebetaleres penger rett i lomma på Clinton, til gjengjeld har de fått ledende internasjonale stillinger.

 • Erik

  Minimum 2 dager siden nyheten ble sluppet. Ingen ting om det i pressen !

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!