Høyrepolitiker i Oslo, Iftikhar Mahmood, la ut en facebookoppdatering som indikerte at Israel hadde ansvaret for Nice-angrepet. – Flaut, sier blogger.

Høyre-politiker og forstander i Søndre Nordstrand muslimske senter, Iftikhar Mahmood, la mandag kveld ut en lenke på sin Facebook-profil som indikerte at det var Israel som sto bak forrige ukes terrorangrep i Nice.

Nettsiden går under navnet The Ugly Truth, og omtaler innholdet sitt som «intelligent «anti-semittisme» for tenkende hedninger». Noen dager etter terrorangrepet ble det publisert et innlegg med tittelen «FRANKRIKE – Møt mannen, gift med et medlem av Israels nasjonalforsamling, som var i Nice for å dokumentere hendelsen».

– Vi har alle sett videoen filmet fra en balkong hvor noen av en eller annen grunn begynte å filme en hvit varebil så fort den kom til syne. Mannen bak filmen er Richard Gutjahr, en tysk journalist som tilfeldigvis også er gift med israelske Knessetmedlem (Israels nasjonalforsamling, journ.anm) Einat Wilf, står det på bloggen.

Nå beklager politikeren at han la ut innlegget.

Les mer i VG

ektenyheter